2:3p.
(0:1)
21. L. Vebr
67. L. Vebr
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2017 16:30

16.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj sousedících týmů tabulky nabídl pohledný fotbal


Branky


66. T. Loukota , 88. M. Suko - 21. L. Vebr , 67. L. Vebr
0

Oba celky patří k černým koním soutěže a potvrzují to i na jaře. Domácí už odehráli dvě kola a v obou případech získali plný počet bodů. Hosté první jarní kolo nehráli, v tom druhém už ale nastoupili a ukázali, že jsou ve výborné formě. Tomu že uvidíme vyrovnané utkání nasvědčuje i fakt, že oba týmy mají stejný počet bodů. Utkání nakonec opravdu přineslo vyrovnaný průběh a spoustu pohledných fotbalových akcí i dobrých individuálních výkonů.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jediná branka

Utkání se odehrávalo za krásného jarního počasí a cestu na hřiště si našlo slušných téměř devadesát diváků. Ti viděli v úvodních minutách nápor domácího celku, který vyústil v první vážnější šanci, ale Ptáček bránu přestřelil. I nadále byl domácí tým aktivnější, ale k zakončení se dostával spíše z větší vzdálenosti. V 16. minutě vyslal nebezpečnou střelu Bárta, Fischer byl však na místě a ránu vyrazil na roh. Z blížící se dvacátou minutou se do hry už více dostávali i hosté. Přesto přišla další šance domácích, kdy po přistrčení Arnošta centroval z nadějné pozice Loukota. Hostující brankář situaci odhadl a sebral balon. Ve 20. minutě přišla první vážnější šance Chotěšova. Standartní situaci zahrával Durkoš, centrovaný balon si našel Bednář a hlavou jej posunul na Lukáše Vebra a ten poslal míč za záda bezmocného Větrovce. Úvodní branka jako by otevřela stavidla ofenzivnímu fotbalu. Minutu po inkasované brance mohl vyrovnat Ptáček, jeho bombu ale Fischer vytěsnil na roh. Za pár okamžiků se ten samý hráč ocitl po přihrávce Loukoty v další nadějné pozici, střela ovšem postrádala gólové parametry. V několika šancích se ocitl i hostující tým, ale Větrovec podržel svůj své spoluhráče. V 25. minutě si Fischer mohl připsat další čárku za úspěšný zákrok, když vyrazil na roh Arnoštovu střelu. Chotěšov měl několik dalších příležitostí zvýšit náskok a uklidnit tím průběh zápasu. V prvním poločase ovšem brankáři značně převyšovali útočníky. Po přihrávce Loukoty se do dalšího zakončení dostal Arnošt, ale střela nebyla dostatečně přesná. A když nepřišla branka ani po hlavičce Doláka po rohovém kopu, šlo se do šaten za příznivější stavu pro hosty. 

Konečně překonaný Fischer

Druhý poločas začal pro domácí výborně. Už tři minuty po poločase využil Loukota zaváhání obrany a z rohu velkého vápna vypálil křižnou střelu, na kterou už byl Fischer krátký. Domácí následně zjednodušili přechod do útoku a více nakopávali balony. V 50. minutě se v nadějné pozice pro centr objevil opět Loukota, ale Fischer nebezpečný balon poslal na roh. Povětšinou se však hostům dařilo odrážet útočné výpady Kláštera a sami vyráželi do nebezpečných brejků. V 67. minutě přišel jeden z brejků na jejímž konci stál hostující ostrostřelec Lukáš Vebr a podruhé v zápase překonal Větrovce. Domácí nechtěli zklamat fanoušky a hlavně přijít doma o všechny body a proto veškeré síly vrhli do útočení. Konsolidovaná obrana Chotěšova ale důsledně a obětavě bránila. V posledních minutách zápasu gradoval tlak Kláštera, který přitlačil hosty na vápno. Dvě minuty před závěrečným hvizdem zahrával Ptáček roh. Nejvýše se dostal Michal Suko a překonal Fischera. Domácí se tak dočkali zaslouženého vyrovnaní a zápas musely rozhodnout až penalty. 

Druhý bod si odváží Chotěšov

V penaltové rozstřelu podtrhl svůj vynikající výkon Aleš Fischer, který za svá záda nepustil ani jednu ze tří penalt a výrazně tak usnadnil svému celku cestu za druhým bodem. 



Ohlasy k zápasu


TJ Klášter
Jaroslav Brož (trenér TJ Klášter): "Vzhledem k průběhu bod bereme. Utkání se musela líbit divákům, hrálo se nahoru dolů, akce střídala akci."

TJ Chotěšov B
Miroslav Mužík (trenér TJ Chotěšov): "Hezký zápas z obou stran. Bylo hodně soubojů i akcí, hodně tomu nahrává malé hřiště které tam je. Řekl bych, zasloužená remíza. Vyzdvihl bych výborný výkon Aleše Fischera v bráně, celý zápas nás držel a svůj výkon podtrhl vychytaným rozstřelem."



Sestavy


TJ Klášter
Z. Větrovec [-] - V. Bárta [-] , P. Velíšek [-] , R. Sedláček [-] , M. Karlík [-] , P. Arnošt [-] , M. Suko [-] , T. Loukota [-] , M. Ptáček [-] , O. Sedláček [-] , M. Dolák [-]

TJ Chotěšov B
A. Fischer [-] - O. Pešta [-] , T. Brabec [-] , Z. Hönig [-] , M. Brabec [-] - S. Durkoš [-] (49. L. Ondruš [-] ) , P. Milička [-] , L. Calta [-] (78. M. Pešek [-] ) , T. Veselý [-] - L. Vebr [-] , V. Bednář [-]

Hráči zápasu: T. Loukota - A. Fischer .
Počet diváků: 89. Rozhodčí: Homr Michal - BALOUN Josef (N), LUKÁŠ Kamil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.