3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2017 10:15

15.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chotěšov nenápadně stíhá čelo tabulky


Branky


0

Chotěšov na podzim podával vyrovnané výkony a skončil v krásném středu tabulky. Hradec na podzim trápil favority a připsal si několik působivých skalpů. Úvodní duel nováčků soutěže skončil výhrou Hradce 3:0. Domácí tak měli o motivaci postaráno. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nevyužitý tlak

Úvod zápasu zastihl hosty v lepší rozpoložení. Hradec měl viditelnou převahu a vytvořil si i dvě opravdu nadějné střelecké pozice, ale ani jedna neskončila gólem. Kolem dvacáté minuty začal tlak opadat a domácí se pomalu dostávali více do hry. Po půlhodině hry přišla i první branka. Chotěšov rozehrával rohový kop, míč se ve vápně několikrát odrazil až se dostal k nohám Tomáše Brabce a ten jej poslal do sítě. V poslední minutě prvního poločasu měl domácí ještě větší důvod k radosti. Po pěkné přihrávce postupoval Grössl sám na brankáře. V zakončení si poradil zkušeně a nedal brankáři šanci. První poločas skončil 2:0.

Vyrovnaná druhá půle

Hra byla v druhém poločase vyrovnaná. Hradec se snažil se stavem něco udělat, ale příliš se mu to nedařilo. Domácí naopak vědomi si svého vedení se nikam nehnali a v poklidu drželi balon. Když už nějaká šance přišla tak si s ní Fischer i Kosť poradili. V 76. minutě se po pohledné kombinaci na straně dostal k míči Petr Milička, narazil si s Eretem a krásnou ranou překonal Kosťe. Hradec už neměl dostatek sil v posledních minutách s výsledkem něco udělat a zápas tak skončil třígólovým rozdílem. 



Ohlasy k zápasu


TJ Chotěšov B
Miroslav Mužík (trenér TJ Chotěšov): "Výsledek tak úplně neodpovídá tomu, co se odehrávalo na hřišti. Úvodních dvacet minut byl Hradec jasně lepší. Potom jsme se konečně sebrali,začali hrát a dali dva góly. To asi defacto rozhodlo o osudu utkání. Druhý poločas byl vyrovnaný, nikam jsme se nehnali a hlídali jsme si vedení. Byl to téměř stejný zápas jako na podzim akorát s obráceným průběhem."




Sestavy


TJ Chotěšov B
A. Fischer [-] - M. Brabec [-] , Z. Hönig [-] , T. Brabec [-] , P. Eret [-] - P. Milička [-] (85. L. Ondruš [-] ) , V. Bednář [-] , L. Calta [-] , A. Kavka [-] (80. S. Durkoš [-] ) - D. Grössl [-] , L. Vebr [-]

SK Hradec 1946
P. Kosť [-] - B. Andrle [-] , R. Straka [-] , M. Liebel [-] , T. Vozabule [-] (78. J. Hrdina st. [-] ) - O. Lihm [-] (56. R. Lukášek [-] ) , J. Hrdina ml. [-] , O. Kiss [-] , Š. Kundrata [-] - J. Ibehej [-] , P. Andrle [-]

ŽK: 13. Z. Hönig - 56. B. Andrle .
Hráči zápasu: A. Kavka .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Šiška Pavel - PAŠEK Milan (N), KAŠE Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.