Mladcová si po výhře nad Přílukami připsala další tři body


Branky


0

Domácí Mladcová chtěla zlepšenou formu potvrdit tříbodovým ziskem s Přílukami a jednalo se o další derby v tomto kole. Hosté na jaře ještě nebodovali a tuto mizérii chtěli ukončit právě na Mladcové. Domácí celek jim to však nedovolil a nakonec si mladcovští připsali další výhru. Přílukám se už konečně podařilo po delší době vstřelit branku, ale jediná trefa k bodům nestačila.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vedli po půli o jedinou branku

Nepříliš pohledné utkání mezi domácí Mladcovou a hosty z Příluk skončilo zaslouženým vítězstvím mladcovského  týmu, který ale výkonem opět nepřesvědčil a herně i střelecky se hodně trápil. K prvním dvěma brankám jim dokonce dopomohl hostující brankář. Nejprve mu ve 23. minutě mu vypadl lehký míč z náruče, který dorazil kanonýr Jirka Jaroš. Poté zahrozil tentýž hráč z trestného kopu, ale branka z toho nepadla. Ve 28. minutě šel sám na branku domácí Petr Votava, ale nastřelil jen gólmana hostí. Následný roh přílucký brankář nedůrazně odvracel a kapitán Mladcové Michal Dlabač hlavou vrátil míč do sítě a zvýšil již na dvoubrankový rozdíl. Průběh utkání ještě do poločasu zdramatizoval hostující Matěj Votava, který pro změnu nachytal domácího brankáře Honzu Kalmára přízemní bombou z trestného kopu. Domácí vedli po půli o jedinou branku a průběh zápasu tak byl stále otevřený a Příluky ještě mohly zabojovat o bodový zisk.

Mladcové přidali brzy třetí trefu a výhru uhájila

Pět minut po přestávce ale skóre ve prospěch Mladcové opět navýšil z penalty Jirka Jaroš. I přes další šance na obou stranách se pak již ukazatel skóre neměnil. V 52. minutě odvrátil domácí golman Honza Kalmár pokus Matěje Votavy, v 56. minutě střílel z voleje domácí Petr Venený, ale také jeho ránu vytěsnil gólman hostí na roh. V 60. minutě hlavičkoval zcela sám Jirka Jaroš jen do brankáře, v 68. minutě byl pro změnu sám před gólmanem hostí domácí Honza Chludil, ale branku přestřelil. Deset minut před koncem po rychlé akci hostující Kotík netrefil z úhlu prázdnou branku. V 85. minutě měl další dvě příležitosti Jirka Jaroš, ale hattricku se tentokrát vyhnul. Minutu před koncem domácí tým zachránil brankář Honza Kalmár skvělým reflexem proti hlavičce osamoceného Zahradnického a v poslední minutě ještě minul tradiční domácí spalovač šancí Honza Chludil. Mladcová si tak připsala další tři body, pro Příluky může být solidní výkon příslibem do dalšího zápasu.



Ohlasy k zápasu


FK Mladcová
Zdeněk Hrnčiřík, vedoucí: Do utkání jsme vstoupili mírně aktivněji než soupeř, výsledkem byly branky Jaroše a Dlabače, hosté snížili z přímého kopu Votavou. Druhá půle byla celkem vyrovnaná, podařilo se nám zvýšit z penalty, kterou proměnil Jaroš. Do konce utkání to byl boj se šancemi na obou stranách, hostující Votava nám po celé utkání dělal velké problémy, ale body nakonec zůstaly doma...

FK Příluky
Jaroslav Brabec, sekretář: Zápas byl celkově vyrovnaný, domácí se prosadili až z bezprostřední blízkosti díky našim chybám, jinak jsme hráli velmi dobrou a zodpovědnou hru, která dělala domácím velké problémy. V druhém poločase jsme byli i místy lepší, měli jsme min. dvě tutovky, ale bohužel neproměnili, což je velká škoda, protože jsme si mohli odvézt min. bod za remízu. Škoda vymyšlené penalty pro domácí, bez které mohlo mít utkání až do konce zajímavější náboj. Je s podivem, že se jde hlavního rozhodčí zeptat domácího hráče, jestli byl faulován a pak teprve nařídí penaltu. O tom by přece měl být přesvědčený sám. A vyhrožování hráčům, že jim při protestech nebude pískat fauly na ně, také myslím do repertoáru rozhodčího rozhodně nepatří... Tak jako tak, předvedli jsme velmi dobrý výkon při okleštěné sestavě, která by se měla na příští utkání doplnit a nepochybujeme, že již budeme konečně bodovat.



Počet diváků: 79. Rozhodčí: KONEČNÝ Bronislav - HOUŠŤ Jan, POSPÍŠIL Štěpán.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 18 42:13 43
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 FC Fryšták 18 49:30 32
4 SK Březnice 18 40:41 31
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 20
2 Tomáš Janíček 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku