Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2017 14:30

14.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oslabené Bohuslavice nestačily na Bolatice


Branky


16. V. Duda , 48. T. Kretek , 50. F. Kocián , 54. T. Sněhota , 72. T. Sněhota , 88. O. Langer - 58. A. Barč
0

Bolatice vedly po půli jen o jednu branku, ale ve druhé nasázely Bohuslavicím branek pět. Bohuslavice se prosadily pouze jednou. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kvůli zápasu áčka v Chlebičově dorazily Bohuslavice do Bolatic ve značně okleštěné sestavě. Do branky musely nasadit hráče z pole a v útoku hrál jejich trenér Dalibor Vitásek. Zápas se odehrál v naprosto přátelské atmosféře, neboť mezi dvěma celky panuje taková menší družba. Hrálo se nahoru dolů s šancemi na obou stranách. Za hosty zahodili své příležitosti Aleš Barč s Michalem Šramelem. Domácí využili jednu šanci, když v 16. minutě minutě vypadl hostujícímu brankáři balon z ruky a Vlastimil Duda byl ve správnou chvíli na správném místě - 1:0.

 

Ve druhém poločase Boltaice prostřídaly čerstvými hráči, kteří do hry vnesly čertsvý vítr a odrazilo se to na skóre. Hned po přestávce dostal balon do vápna Tomáš Kretek, který si jej pokryl a nekompromisně zavěsil - 2:0. V 50. minutě dostal míč na kraj šestnáctky Filip Kocián a napálil jej do vinklu - 3:0. Za čtyři minuty se dostal míč v pokutovém území k Tomáši Sněhotovi, který ho zkušeně poslal do kasy - 4:0. V 58. minutě vstřelily svůj četný úspěch Bohuslavice, když na začátku kombinační akce stál Michal Šramel, který ho prosrtčil na Aleše Barče, jenž ho nadvakrát propasíroval do brány - 4:1. V 72. minutě se podruhé prosadil Tomáš Sněhota, který si zopakoval svou gólovou akci - 5:1. Tečku za zápasem udělal dvě minuty před koncem Ondřej Langer, který dostal míč na pětku, pohrál si s gólmanem a zametl míč do kysně - 6:1.



Ohlasy k zápasu


FK Bolatice B
Rudolf Rataj (trenér): Soupeř přijel v oslabené sestavě, protože hrálo jeho áčko. Zápas se odehrával v přátelské atmosféře, kdy se hrál pěkný fotbal. Rozhodl náš nástup do druhé půle, kdy jsme dali tři rychlé branky.

SK Bohuslavice B
Dalibor Vitásek (trenér): Byli jsme v oslabené sestavě, protože naše áčko hrálo v Chlebičově. Hráli jsme v brance s hráčem v poli a já jsem operoval na hrotu útoku. Zápas to byl pohodový. Domácí byli herně o něco lepším týmem. Hráčem utkání bych dal bolatického Tomáše Kretka, který nás pak všechny po zápase pozval na pivo a šetřil nás, protože nám vsítil jen jednu branku. Takhle pohodově by měly vypadat zápasy.



Sestavy


FK Bolatice B
M. Wrána [-] - T. Sněhota [-] , T. Rataj [-] , P. Tomšů [-] , D. Macura [-] (46. P. Nawrath [-] ) , T. Kretek [-] , V. Duda [-] , R. Ceplý [-] (46. O. Langer [-] ) , J. Boček [-] (46. P. Sněhota [-] ) , K. Rataj [-] (48. F. Kocián [-] ) , D. Sněhota [-]

SK Bohuslavice B
V. Vitásek [-] - V. Liška [-] , R. Kocián [-] , D. Vitásek [-] , M. Breuer [-] , V. Vitásek [-] , L. Kušnír [-] , T. Chlopčík [-] , A. Barč [-] , T. Hruška [-] , F. Hrubý [-]

Počet diváků: 40. Rozhodčí: HRUBÝ Václav - ŠULA Jan (N), HYMON Jakub (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.