Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2017 17:00

26.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Strahovice vykradly Bohuslavice


Branky


0

Strahovice se dostaly v závěru poločasu do vedení, které ve druhé půli dvakrát navýšily na tříbrankové. Bohuslavice jen korigovaly na konečných 2:4.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bohuslavice v zajímavém souboji přivítaly ve svém domovském stánku Strahovice. V prvním dějství se hrála vyrovnaná partie s šancemi na obou stranách. V první se v 10. minutě po přihrávce Patrika Kubiše objevil jeho jmenovec Slavík, ale vůbec netrefil domácí branku. Pak měly více šancí domácí Bohuslavice. Dvakrát nedotlačil míč do sítě Radek Dihel. Po gólu volaly i dvě nadějné hlavičky Vojtěcha Janoše. Jednou se neprosadil Jan Vitásek. Ve 43. minutě šly Strahovice do vedení, když krásnou střelou k tyči nedal Radek Hladík šanci domácímu brankáři Vojtěchu Řehánkovi - 0:1. O minutu později se Petr Lhotský proháčkoval do domácího vápna, ale svatyni přestřelil. 

 

Hned z první akce hostů po přestávce padla branka. V 52. minutě přihrávkou pod sebe našel Patrik Kubiš, Patrika Slavíka a ten složil  úspěšný reparát - 0:2. O dvě minuty později zahrával přímý kop František Hladík, jeho bombu vyrazil brankář Řehánek k nohám Vojtěcha Štefka, ale ten se do prázdné branky netrefil. O chvíli později zahodil dvě nadějné šance Patrik Slavík. V 64. minutě se zjevil sám před domácím brankářem Patrik Kubiš a v pohodě zasunul míč do kasy - 0:3. Domácí se ale nevzdávali, a v 74. minutě centr z pravé strany uklidl hlavou do sítě Vojtěch Janoš - 1:3. V 76. minutě byl ale vyloučen domácí kapitán Michal Šramel a hosté přesilovku okamžitě využili, když přihrávku Jakuba Stříbného dával do brány Michael Hluchník - 1:4. Poslední slovo ale patřilo Bohuslavicím, které snížily čtyři minuty před koncem, když v pokutovém území propálil vše, co mu stálo v cestě Petr Štefek - 2:4.



Ohlasy k zápasu


SK Bohuslavice B
Dalibor Vitásek (trenér): Hosté zvítězili díky jednoduchosti, my jsme hráli kombinačně,a nedávali jsme šance, oni je dali, takže toto je hlavní důvod jejich výhry.

SK Meteor Strahovice B
Jiří Beneš (trenér): byli jsme lepší, více jsme drželi balon,a podle mě jsme vyhráli zaslouženě, protože jsme měli víc šancí a taky jsme jich víc zužitkovali.



Sestavy


SK Bohuslavice B
V. Řehánek [-] - R. Dihel [-] (70. T. Hruška [-] ) , D. Kotzur [-] (46. I. Dominik [-] ) , J. Vitásek [-] , M. Šramel [-] , F. Hrubý [-] , V. Janoš [-] , P. Štefek [-] , V. Mička [-] , J. Krupa [-] , M. Breuer [-]

SK Meteor Strahovice B
J. Halfar [-] - F. Hladík [-] , R. Hladík [-] , T. Němec [-] , P. Hluchník [-] - P. Slavík [-] , J. Josefus [-] , P. Lhotský [-] , A. Dvořák [-] (46. J. Stříbný [-] ) - D. Juchelka [-] (46. V. Štefek [-] ) , P. Kubiš [-] (70. M. Hluchník [-] ) -

ŽK: 33. R. Dihel , 44. M. Šramel - 32. P. Hluchník , 88. P. Slavík . ČK: 76. M. Šramel .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: PRASEK Beno - BLOKŠA Dalibor (N), VANĚK Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.