Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2017 16:30

16.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Haťi viděli diváci deset branek a výhru svého mužstva


0

Po prvním dějství vedla Hať o dvě branky. Ve druhém přidala každá z družin tři branky a Hať si připsala výhru 6:4.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V dohrávce mezi Hatí a Štěpánkovicemi si diváci přišli na své, když padlo deset branek, z čehož domácí vsítili šest a připsali si tři body. Hati vyšel vstup do zápasu na jedničku, když Jakub Kliment vybídl ke skórování Lukáše Tylečka, který bodlem napálil míč do sítě - 1:0. O dvě minuty později vletěl hostující hráč do domácího vápna a byl faulován a pokutový kop proměnil Jiří Vendelín - 1:1. V 11. minutě byl na druhé straně hřiště ve vápně hostů faulován Jakub Kliment a Michal Starowicz pentlí nepohrdl - 2:1. Ve 26. minutě se vřítil do hostujícího velkého vápna Lukáš Tyleček, obehrál jednoho protihráče, a našel lépe postaveného Jakuba Klimenta, který už si věděl rady - 3:1. Do poločasu se už nic nezměnilo a Hať odcházela do kabin veseleji.

 

Ve druhé části byly lepším týmem Štěpánkovice, a domácí družinu přitlačily. Přesto to mohla být Hať, která se mohla radovat ze vstřelené branky, ale Kliment velkou šancí pohrdl. Jiskérku naděje pro Štěpánkovice vykřesal v 63. minutě Michal Grigarčík - 3:2. Narozdíl dvou branek odskočila Hať Štěpánkovicím díky Jakubu Klimentovi - 4:2. Štěpánkovice ale neházely flintu do žita, když v 68. minutě zahrával Jiří Vendelín přímý kop, který s přispěním teče domácí zdi poslal do protipohybu domácího brankáře Richarda Marčáka - 4:3. Štěpánkovice pak domácí přitlačily, ale další branky padly až v závěru zápasu. Tři minuty před závěrečným hvizdem dostal pěknou kolmici do šestnáctky Ondřej Chmelař, který nekompromisně napálil merunu do sítě - 5:3. V 88. minutě zdramatizoval ještě zápas hostující Michal Grigarčík - 5:4. V samém závěru byl ale faulován haťsky Ondřej Chmelař v šestnáctce a penaltu využil opět Michal Starowicz - 6:4.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Hať B
Miroslav Janík (trenér): Doma se musí vyhrávat, je to povinnost. Oni, ale hráli velmi dobře, protože měli zřejmě posily z áčka. Do poločasu jsme vedli o dvě branky a na každé snížení hostujícího týmu jsme reagovali Vzápětí další brankou. Nakonec jsme to dotáhli do vítězného konce.

TJ Sokol Štěpánkovice B
Gabriel Slaný (hrající trenér): V první půli byli lepším týmem domácí a vedli 3:1. Ve druhé jsme byli lepší my, ale díky rozhodčímu jsme prohráli (dvě penalty a gól z ofsajdu) a navíc nás ještě o gól připravil.



Sestavy


TJ Sokol Hať B
R. Marčák [-] - V. Machalla [-] , J. Kliment [-] , L. Tyleček [-] (76. O. Chmelař [-] ) , J. Macháček [-] (64. M. Kupka [-] ) , M. Starowicz [-] , J. Fryštácký [-] , J. Válek [-] , L. Štverka [-] , V. Štěpán [-] , R. Polášek [-] (71. M. Sojčák [-] )

TJ Sokol Štěpánkovice B
F. Drastík [-] - L. Vybrančík [-] (30. D. Halfar [-] ) , M. Liška [-] , J. Václavík [-] , M. Nowický [-] (89. G. Slaný [-] ) , L. Jurček [-] , J. Vendelín [-] , S. Berek [-] , V. Harazim [-] (85. L. Bielan [-] ) , P. Benek [-] , M. Grigarčík [-]

ŽK: 54. J. Macháček - 81. M. Liška .
Počet diváků: 25. Rozhodčí: HLADÍK Miroslav - KONETZNÝ Tomáš (N), HARAZIM Robert (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.