R. Urban 75.
1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2017 17:00

14.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kanonýr Urban rozhodl o třech bodech


Branky


75. R. Urban
0

Poklidný zápas rozhodl moment, který přišel čtvrthodinu před koncem zápasu, kdy se prosadila domácí družina. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jakartovice opět musely improvizovat se sestavou. Do branky musel patnáctiletý dorostenec Matěj Hruška. Do obrany se postavil předseda oddílu Pavel Němec. I hosté museli ale sestavu lepit. Jelikož ale oběma týmům už o nic nešlo, tak se odehrávala poklidná partie. V prvním dějství se hrálo hlavně mezi šestnáctkami obou týmů. Jakartovice se objevily asi ve dvou náznacích šancí. Radoslav Urban, a ani Kevin Postřimovský je nedotáhli do konce. Největší příležitost první půle měly Kobeřice, ale Jakub Janík z přímého kopu orazítkoval pouze břevno.

 

Druhá půle se odehrávala podle podobných not. Kobeřice možná byly o trošičku lepším týmem, ale nedokázaly své šance zužitkovat a přetavit v branku. Ve třech samostatných nájezdech se objevil Robin Hahn, a pokaždé dokázal, že mezi kanonýry nepatří, protože mu jeho pokus vždy zneškodnil mladíček v brance Matěj Hruška. Rozhodující okamžik zápasu přišel čtvrthodiny před koncem utkání, když Miroslav Sváček vysunul Radoslava Urbana, který vsítil svůj třicátý sedmý gól v sezóně - 1:0. V další šanci ale už Urban zaváhal, ale domácí to mrzet nemuselo, těsný náskok už uhájili. 



Ohlasy k zápasu


FK Jakartovice
Tomáš Rubý (trenér): Hrál se zápas v poklidném tempu, protože oběma soupeřům už o nic nešlo. Opět jsme lepili sestavu, kdy v bráně nastoupil patnáctiletý dorostenec Hruška, který podal skvělý výkon. V obraně zase předseda Němec. Proto si těchto zří bodů nesmírně vážím a před kluky klobouk dolů.

TJ Sokol Kobeřice B
Aleš Lasák (vedoucí týmu): Opět jsme hráli s dorostenci, kteří podali opět výborný výkon. V zápase si obě družiny vypracovali šance. Domácí jednu dali, my ne , a proto jsme prohráli.



Sestavy


FK Jakartovice
M. Hruška [-] - L. Martinka [-] , M. Poštulka [-] , J. Porubek [-] , D. Stanke [-] , R. Kučerka [-] (59. D. Osadník [-] ) , R. Urban [-] , T. Matyáš [-] (69. J. Binar [-] ) , K. Postřimovský [-] , A. Kreisl [-] , P. Němec [-]

TJ Sokol Kobeřice B
J. Stříbný [-] - J. Návrat [-] , A. Kolarčik [-] , A. Oberherr [-] , J. Bečica [-] , J. Janík [-] , D. Petroš [-] (20. D. Lasák [-] ) , R. Hahn [-] , T. Bolacký [-] , D. Mrva [-] , M. Vidlák [-]

ŽK: 45. K. Postřimovský , 63. D. Osadník , 88. R. Urban - 60. D. Lasák , 62. J. Janík , 84. A. Oberherr .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: KOPPERBERG Michal - KOTÁSEK Petr, JAŠEK Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.