4:2
(3:0)
56. R. Dušek (vl.)
86. O. Šafarčík
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2017 16:00

14.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Hoštice se s postupovou sezónou loučí s prohrou na hřišti druhého Hradce


Branky


15. R. Holuša , 19. R. Holuša , 24. P. Valenta , 46. M. Lichý - 56. R. Dušek (vl.) , 86. O. Šafarčík
0

Hradec si už v prvním dějství vypracoval tříbrankové vedení, které navýšil hned v úvodu druhé části. Malé Hoštice pak zápas už jen dvěma góly korigovaly. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šlágr kola ztratil, díky postupu Malých Hoštic, postupový náboj. Hradec ale chtěl hostům ukázat zač je toho loket a vletěl na ně jako uragán. V šancích se objevili postupně Tomáš Krejsa, Pavel Valenta, Norbert a Matyáš Lichý. Za hosty zahrozil pouze střelou Martin Slíž, kterou spolehlivě vychytal Mrázek. Po čtvrthodině se už Hradec ujal vedení, když Tomáš Moc ze své půlky nakopl míč, ve středu hřiště jej prodloužil Pavel Valenta a Radek Holuša šel sám na brankáře a propálil ho - 1:0. O čtyři minuty později přistál přímý kop Norberta Lichého na hlavě Radka Holušy a ten míč zametl do sítě - 2:0. Ve 22. minut střídaly Hoštice kvůli drobnému zranění brankáře Marka Honku a do brány za něj šel dorostenec Jan Vlach. Ten si skoro nešáhl na míč a musel ho za chvíli po střele Pavla Valenty lovit ze sítě - 3:0. Poločas se dohrával v réžii Hradce.

 

Hned z rozehrávky se zmocnil míče hradecký Matyáš Lichý, který si jej předkopl, utekl svému strážci, před pokutovým územím si udělal jednoho obránce a nedal hostujícímu brankáři žádnou šanci - 4:0. V 56. minutě stál na začátku gólové akce hostů Vladan Bartošek, který přenesl hru na druhou stranu na Jakuba Chřibka, jehož střílený centr si srazil do vlastní brány Radek Dušek - 4:1. V dalším průběhu hry si hradečtí kontrolovali průběh hry a hráli to, co potřebovali. Hosté občas zahrozili. V 69. minutě Xenitidis málem vstřelil branku. Deset minut před koncem protáhl domácího brankáře nebezpečnou střelou Martin Slíž. Konečnou podobu výsledku daly Hoštice čtyři minuty před koncem, když Vladan Bartošek přihrál přesně Ondřeji Šafarčíkovi, který propálil domácího brankáře - 4:2. Hradec sice vyhrál, ale na postupu Hoštic tím už ale nic nezměnil 



Ohlasy k zápasu


TJ Hradec n/M
René Černohorský (vedoucí týmu): Po sportovní stránce jsem moc rád, že od úvodního hvizdu obě mužstva nastoupila v nejsilnějších sestavách a fotbalovost tak dostala zelenou. Od úvodních minut jsme byli lepším týmem, dali jsme dvě branky a přidali třetí. Mrzí mě jen, že konfrontace mezi oběma celky o postup nebyla v tomto zápase. Přesto mí svěřenci chtěli dát do posledního utkání všechno a ukázat veřejnosti, že ne náhodou jsme byli lídrem po většinu sezóny, a můžeme jen litovat několika nepovedených zápasů, kdy jsme hráli dobře, ale nedokázali jsme vstřelit branku, a přišli jsme tak o body. Přesto bych chtěl Malým Hošticím pogratulovat k postupu do 1. B třídy a popřát jim hodně sportovních úspěchů v této soutěži. Dále bych chtěl poděkovat všem divákům a hráčům za skvělý zážitek v této sezóně.

TJ Slavia Malé Hoštice
Roman Grygarčík (trenér): Vůbec nám nevyšel úvod střetnutí, kdy jsme dostali tři branky. Kluci v domnění, že už se o nic nehraje začátek střetnutí podcenili. Ve druhém jsme to už nedohnali. První půle patřila domácím, druhá pak nám.



Sestavy


TJ Hradec n/M
T. Mrázek [-] - R. Holuša [-] , N. Lichý [-] , L. Petřík [-] , T. Krejsa [-] , T. Moc [-] , M. Lichý [-] , R. Kubánek [-] (55. R. Dušek [-] ) , R. Lichý [-] (75. M. Šimeček [-] ) , P. Valenta [-] (68. M. Fischer [-] ) , D. Wiweger [-] (61. D. Škvára [-] )

TJ Slavia Malé Hoštice
M. Honka [-] (22. J. Vlach [-] ) - V. Racko [-] (61. I. Xenitidis [-] ) , J. Chřibek [-] , O. Šafarčík [-] , M. Slíž [-] , M. Unruh [-] (42. V. Bartošek [-] ) , K. Bitta [-] (28. R. Bita [-] ) , E. Klinger [-] , V. Kopťák [-] , P. Mlýnek [-] , D. Kašný [-]

ŽK: 58. P. Valenta , 82. T. Moc - 82. R. Bita .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: PRETSCH Adam - VÁCLAVÍK Josef, STANKE Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.