J. Frank 49.
1:4
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2017 17:00

15.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Hradec s přehledem porazil Minervu a hodil tak rukavici Hošticím


Branky


49. J. Frank - 2. T. Krejsa , 23. T. Krejsa , 43. M. Lichý , 72. T. Krejsa
1

Hradec už po poločase vedl o tři branky, a i když hrál hodinu v oslabení, tak svůj náskok s přehledem uhlídal. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hradec si jel pro postupovou naději na hřiště Slavie Opavy. A začal pěkně od podlahy, když ve 2. minutě vypálil Pavel Valenta. Míč z jeho kopačky vyrazil brankář Dalibor Fišer jen na tyčku, od které se odrazil na hlavu Tomáše Krejsy, který jej v pádu uklidil do sítě - 0:1. Po deseti minutách hry vyrazil jedovatou střelu opavského Rostislava Škrobánka gólman Matěj Válek na rohový kop. Ve 22. minutě centr Radka Holušy našel ve vápně Tomáše Krejsu, jehož hlavičkový pokus vyrazil Dalibor Fišer na roh. O minutu později nahrál Radek Holuša Tomáši Mocovi, jenž potáhl balon po lajně a přihrávkou pod sebe oslovil na pětce Tomáše Krejsu, který potvrdil pověst snajpra - 0:2. Po půlhodině hry fauloval před šestnáctkou hostující brankář Matěj Válek Jakuba Herrmanna, a po konzultaci hlavního rozhodčího s asistentem byl poslán předčasně do sprchy. Do branky putoval Tomáš Mrázek. Hosté se stáhli a hrozili z rychlých brejků. Jeden z nich proměnili 43. minutě, když si centr Tomáše Krejsy zpracoval Matyáš Lichý a míč dopravil do kasy - 0:3.

 

Hned zkraje druhé půle našel centr jednoho z domácích hráčů Jana Franka, který propálil hostujícího strážce svatyně Tomáše Mrázka - 1:3. Domácí to ale k tlaku nenakoplo. Hradec dál poctivě bránil a vyrážel k rychlým kontrům. Opava sice vstřelila branku, ale ta jí nebyla uznána pro ofsajd. V 68. minutě vypálil hostující Matyáš Lichý, ale brankář Fišer jeho pokus chytá. V 73. minutě si Tomáš Krejsa všiml špatného postavení domácího brankáře Dalibora Fišera a střelou ze čtyřiceti metrů ho přeloboval a míč zametl pod břevno - 1:4. V 75. minutě mohl dát pátou hradeckou branku Radek Kubánek, ale míč po rohu Lukáše Petříka z jeho hlavy orazítkoval jen břevno. Závěrečná čtvrthodina se už dohrávala v klidu a Hradec si zaslouženě připsal tři body. 



Ohlasy k zápasu


FK Slavia Opava
Petr Čelůstka (trenér): Začali jsme hodně špatně a už ve čtvrté minutě jsme inkasovali. Hradec se uklidnil a hrozil z brejků a zvýšili na dvoubrankový rozdíl. Po půlhodině hry jim vyloučili brankáře, více se zatáhli a z dalšího brejku zvýšili už na 3:0. Po přestávce jsme sice brzy snížili, ale nebylo vůbec vidět, že bychom hráli přesilovku. Po naši chybě pak Hradec přidal čtvrtou branku a bylo vymalováno. Hradec vyhrál jasně a po zásluze.

TJ Hradec n/M
René Černohorský (vedoucí týmu): Další důležitý zápas, který jsme dokázali zvládnout na výbornou, ač jsme hodinu hráli o vyloučeného hráče. Náš bojovný výkon měli Minerva a diváci okořeněné krásnými brankami v podání Tomáše Krejsy. Teď by to chtělo, aby Hoštice zítra klopýtly a o oprávněném postupu by rozhodl poslední zápas mezi námi.



Sestavy


FK Slavia Opava
D. Fišer [-] - I. Kratochvíl [-] (46. K. Kurka [-] ) , M. Valík [-] , J. Hlaváč [-] , R. Jedlička [-] (85. M. Uvíra [-] ) , J. Varsamis [-] (79. J. Hoblík [-] ) , T. Matějek [-] , J. Frank [-] , J. Herrmann [-] (35. J. Štencel [-] ) , R. Škrobánek [-] , A. Džemla [-]

TJ Hradec n/M
M. Válek [-] - P. Valenta [-] , R. Lichý [-] , D. Wiweger [-] (30. T. Mrázek [-] ) , R. Holuša [-] , N. Lichý [-] , L. Petřík [-] , T. Krejsa [-] (86. M. Škrobánek [-] ) , T. Moc [-] (81. D. Škvára [-] ) , M. Lichý [-] (90. M. Šimeček [-] ) , R. Kubánek [-]

ŽK: 66. T. Moc . ČK: 28. M. Válek .
Hráči zápasu: P. Valenta , T. Krejsa .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: PRETSCH Adam - RADEK Roman, BUKOVSKÝ Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
11. 6. 2017 02:07