2:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2017 17:00

26.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Hoštice podruhé v týdnu obrátily zápas


Branky


0

Hoštice po půli opět prohrávaly. Ve druhé pak horkotěžko skóre obrátily a zjišťují, že ty poslední kroky bývají velmi těžké.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kvalitní podívaná se šťastnějším koncem pro lídra tabulky z Malých Hoštic nabídlo jeho střetnutí s Vávrovicemi. V prvním dějství si sice Hoštice vypracovaly více tutovek, ale žádnou nedovedly do zdárného konce. Po deseti minutách hry vyslal Michal Kokošek do šance Martina Slíže, ale ten volil špatné zakončení. Ve dvacáté minutě přímý kop Vojtěcha Kopťáka vyrazil brankář Petr Arendáš na roh. Na druhé straně hřiště nadějně vystřelil Filip Mrusek a přímý kop Davida Galvase jen těsně minul tyčku. Po půlhodině hry se pěkně uvolnil hoštický Michal Kokošek, ale pálil mimo tři tyče. Ve 36. minutě po rohu Ondřeje Šafarčíka chytil hlavičku Martina Slíže na brankové čáře vávrovický Arendáš. Do vedení šly Vávrovice šest minut před přestávkou po střele Filipa Mruska, která získala divný odskok a skončila v bráně – 0:1. 

 

Po přestávkové pauze už na hřišti Malé Hoštice kralovaly. V 50. minutě se Martin Slíž pouze zastřeloval. Srovnání účtu se dočkali domácí v 53. minutě, kdy zahrával roh Ondřej Šafarčík, který posadil míč na hlavu Martina Slíže a ten už věděl kam s ním – 1:1.  V dalším průběhu poločasu bušily Hoštice do svého soupeře. Do šancí se dostali Kamil Bitta, Ondřej Šafarčík a Michal Kokošek.Vysvobození pro domácí přišlo až osm minut před koncem zápasu, když po rohovém kopu se odrazil míč k Michalu Kokoškovi a ten střelou z patnácti metrů rozjásal domácí fandy – 2:1. Závěr zápasu už domácí kontrolovali a dovedli ho k tříbodovému zisku.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavia Malé Hoštice
Roman Grygarčík (trenér): V prvním poločase to bylo utkání skoro bez šance. Na konci se ujali hosté vedení. Ve druhém jsme změnili rozestavění, vypracovali si šance a nakonec i utkání otočili.

FK NOVA Vávrovice
Martin Greipel (trenér): Bylo to vyhecované utkání, škoda že jsme prohráli. Podle mě jsme si prohrát nezasloužili. Jinak to byl zápas, který musel bavit.



Sestavy


TJ Slavia Malé Hoštice
M. Honka [-] - M. Kara [-] , O. Šafarčík [-] , M. Slíž [-] , M. Unruh [-] (3. I. Xenitidis [-] ) , M. Kokošek [-] (86. V. Racko [-] ) , K. Bitta [-] , E. Klinger [-] , V. Kopťák [-] , P. Mlýnek [-] , D. Kašný [-]

FK NOVA Vávrovice
P. Arendáš [-] - D. Galvas [-] (57. D. Škopek [-] ) , F. Mrusek [-] (57. D. Kříž [-] ) , J. Laifert [-] , O. Šemora [-] , J. Lichovník [-] , J. Morisch [-] , O. Levák [-] , R. Schreiber [-] (80. J. Lichovník [-] ) , J. Schneider [-] , F. Mužík [-]

ŽK: 61. K. Bitta - 90. J. Lichovník .
Počet diváků: 133. Rozhodčí: ČECH Zdeněk - BAČKOVSKÝ Pavel, TOMEŠ Vítězslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.