0:2
(0:1)
37. V. Čech (p.)
66. P. Boček
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2017 17:00

26.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Zápas červených karet pro Vřesinu


Branky


37. V. Čech (p.) , 66. P. Boček
0

Vřesina po poločase vedla o jednu branku, ve druhém přidala ještě jednu z penalty. Kaňkou na zápase jsou tři červené karty pro domácí družinu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V sobotní parném odpolední přijela do Kobeřic Vřesina, která si díky dvěma přesným zásahům odvezla do tabulky tři body. Kobeřice si prohrou zkomplikovaly situaci v boji o záchranu v okresním přeboru a nabídly šanci svým pronásledovatelům, kteří svůj zápas absolvují až v neděli. Od první minuty diktovala tempo hry Vřesina, která byla lepší na míči a lépe kombinovala. Do první tutovky se dostal Petr Boček po devatenácti minutách hry, kdy nebezpečně a jedovatě vypálil, ale brankář Lukáš Hluchník jeho úmysl vychytal. Ve 38. minutě ale už musel míč lovit ze své sítě, když byl v pokutovém území Kobeřic faulován Petr Boček Davidem Mrvou a Vítězslav Čech penaltu v pohodě proměnil - 0:1. Do kabin se tak šlo za těsného vedení hostů.  

 

I ve druhém dějství byla lepším týmem Vřesina. Hned zkraje druhého poločasu se po pěkné akci dostal před domácí branku Lumír Vojáček, ale svou střelu napálil nad bránu. Pak začaly téct nervy domácím fotbalistům a v rychlém sledu byli vyloučeni hned dva za hanlivé výroky vůči hlavnímu rozhodčímu. Nejdříve šel pod sprchy v 55. minutě Patrik Komárek a o minutu později ho následoval jeho spoluhráč Roman Gargoš. V 66. minutě Vřesina navýšila své vedení, když na konci krásné akce stál Petr Boček - 0:2. To neunesl domácí Robin Náhlík a taky hlavního arbitra počastoval nepěknými výrazy a šel předčasně ven. Kobeřice dohrávaly zápas v osmi a už to nemělo s fotbalem nic společného a čekalo se na závěrečný hvizd rozhodčího, který všechny vysvobodil.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kobeřice B
Aleš Lasák (vedoucí týmu): Dostali jsme tři červené karty během krátké doby, a dal bych se k tomu rád nevyjadřoval.

TJ Vřesina
Ondřej Teichmann (vedoucí týmu): Byli jsme od první minuty jasně lepším týmem, ale následně od šedesáté minuty utkání už to nebyl fotbal.



Sestavy


TJ Sokol Kobeřice B
L. Hluchník [-] , R. Hahn [-] , R. Náhlík [-] , R. Gargoš [-] , K. Janiš [-] , J. Janík [-] , D. Petroš [-] , D. Mrva [-] , L. Rycka [-] (46. J. Bečica [-] ) , P. Komárek [-] , M. Vidlák [-]

TJ Vřesina
J. Lampart [-] - J. Hymon [-] (72. J. Vitásek [-] ) , J. Pagáč [-] , P. Boček [-] , L. Vojáček [-] , P. Strakoš [-] , P. Kolár [-] , F. Rončka [-] (83. M. Škroch [-] ) , V. Čech [-] , O. Kocián [-] , V. Kocian [-]

ŽK: 36. D. Mrva , 40. R. Gargoš , 41. L. Hluchník , 41. P. Komárek , 57. R. Náhlík , 74. J. Bečica - 54. L. Vojáček . ČK: 55. P. Komárek , 56. R. Gargoš , 67. R. Náhlík .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: TOMEŠ Vítězslav - SCHNEIDER Pavel, HRUBÝ Heinz.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.