5:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2017 16:00

26.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Hradec rozhodl během čtrnácti minut druhé půle


Branky


54. P. Valenta , 59. M. Lichý , 65. N. Lichý , 67. R. Holuša , 68. D. Škvára (p.)
0

Po trápení v prvním poločase, vsítil Hradec během chvilky pět branek, a hosty poslal do kolen. Výhrou hodil rukavici Malým Hošticím, které dneska budou muset naplno bodovat, pokud se chtěji udržet na čele.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hradec v sobotním odpoledni se stal hostitelem už jasně sestupující Pusté Polomi a hlavně v prvním poločase se nemohl střelecky prosadit, když skvělý výkon předvedl především hostující strážce svatyně Michal Krystýn. V šancích Hradce se snad vystřídala úplně celá základní sestava, snad vyjma brankáře Matěje Válka. Třikrát se dokonce hradečtí střelci ocitli úplně sami před pustopolomským brankářem Krystýnem, ale buď mířil jen do něj, nebo mimo branku. Pustá Polom se dostala do dvou loženek. V obou se ocitl kapitán Pavel Bubík, ale Matěj Válek jeho úmysl vždy přečetl. 

 

Po přestávce se už Hradec brankově dokázal prosadit a zlomil tak odpor hostující družiny. První zásah přišel v 54. minutě, když centroval zprava do šestnáctky Norbert Lichý, jenž oslovil úplně volného Pavla Valentu a ten byl nekompromisní - 1:0.  O pět minut později vyslal Radek Holuša přesnou kolmici do šestnáctky Matyáše Lichého a ten přesnou střelou pokořil Krystýna - 2:0. V 64. minutě se do střelecké listiny zapsal Norbert Lichý, který si přehodil míč z levé nohy na pravou a uklidil míč do brány - 3:0. O minutu později tentokrát zleva vybídl Norbert Lichý ke skórováni Radka Holušu a ten nabídnutou šanci využil - 4:0. V 68. minutě vnikl do šestnáctky hostí Tomáš Moc, byl faulován a pentli proměnil s přehledem David Škvára - 5:0. Poté domácí vystřídali, zápas se uklidnil a už se jen dohrával. 



Ohlasy k zápasu


TJ Hradec n/M
René Černohorský (vedoucí týmu): V poslední době jsem s ohledem na pracovní povinnosti velmi zřídka se svým mužstvem a tréninky a styl hry určuje Martin Weinhold. Jsem rád, že do utkání postavil sestavu, která hlavně ve druhém poločasu ukázala kvalitu hradeckého fotbalu. O průběhu zápasu jsem byl neustále informován z několika stran a velmi mě těší, že se chlapcům začalo ve druhé půli dařit a rozstříleli hostující tým..

Sport-Club Pustá Polom B
Rostislav Halška (trenér): V prvním poločase se hrála relativně vyrovnaná partie. my jsme si vypracovali dvě tutovky. Ve druhé jsme dostali dva góly a bylo po nás. Nezvládli jsme to, a já nevím vůbec proč.



Sestavy


TJ Hradec n/M
M. Válek [-] - P. Valenta [-] (86. M. Fischer [-] ) , M. Škrobánek [-] , R. Lichý [-] (71. M. Šimeček [-] ) , R. Holuša [-] (85. J. Novák [-] ) , N. Lichý [-] , L. Petřík [-] , T. Moc [-] (69. M. Rampáček [-] ) , M. Lichý [-] , R. Kubánek [-] (79. R. Dušek [-] ) , D. Škvára [-]

Sport-Club Pustá Polom B
M. Krystýn [-] - J. Dvořák [-] (62. R. Halška [-] ) , M. Kunčík [-] , Z. Kačírek [-] , P. Sláma [-] , M. Kuděla [-] (46. V. Hendrych [-] ) , J. Hendrych [-] , J. Bruna [-] , A. Kubala [-] , P. Bubík [-] (32. M. Kotala [-] ) , P. Bubík [-]

ŽK: 56. T. Moc - 26. J. Bruna , 86. A. Kubala .
Počet diváků: 77. Rozhodčí: LUDVÍK Radim - MIGOTA Tomáš, VÁLEK Jaromír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.