7:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2017 16:30

22.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Hlavnice pokračuje ve vítězné sérii


Branky


12. T. Liška , 28. L. Kirschner (p.) , 60. P. Wolf , 65. D. Liška , 72. D. Liška , 85. D. Liška , 85. P. Wolf
0

Hlavnice si doma poradila s Bělou, i když výsledek neodpovídá průběhu hry.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poslední tým tabulky z Bělé dorazil na hřiště rozjeté Hlavnice. Hosté podali sympatický výkon a neustále chtěli hrát fotbal, ale své šance bohužel neproměnili. Hlavnice naopak byla produktivnější. Do vedení  se dostala ve 12. minutě, když David Ochrana uvolnil Tomáše Lišku, který s přehledem proměnil samostatný nájezd - 1:0.  Ve 28. minutě byl faulován v pokutovém území hostů Tomáš Liška a úspěšným exekutorem penalty se stal Lukáš Kirschner - 2:0. Ve 40. minutě zvyšoval vedení Hlavnice svou první brankou v zápase Petr Wolf - 3:0. Další šance domácích zahodili Wolf s Liškou. Na straně hostů  se do listiny střelců nezapsal Jiří Richter.

 

Ani ve druhém dějství se obrázek hry na hřišti nezměnil. Obě družiny chtěly hrát fotbal, ale branky střílela pouze Hlavnice. Po hodině hry se zapsal podruhé do střelecké listiny Petr Wolf - 4:0. Poté se na hřišti objevil David Liška a ten dokázal vsítit čistý hattrick. Nejdříve se krásně trefil po nezištné přihrávce Jana Wollnera - 5:0. V 72. minutě vstřelil David Liška po samostatném úniku svou druhou branku v zápase - 6:0. Pět minut před koncem se v sólovém úniku ocitl opět David Liška a opět ukázal instinkt zabijáka - 7:0. Hlavnice se po výhře posunula do zítřka na třetí místo v tabulce.

 



Ohlasy k zápasu


Družba Hlavnice
David Nowický (trenér): Naše výhra byla zasloužená, ale musím ocenit i soupeře z Bělé, který k nám přijel hrát fotbal a určitě by si zasloužil dát dvě až tři branky. Zanechali u nás sympatický dojem.

TJ Sokol Bělá
Richard Václavek (hrající trenér): Budu velmi stručný. Oni měli sedm šancí, z čehož dali sedm gólů. My jsme měli pět šancí a nedali jsme žádnou.



Sestavy


Družba Hlavnice
P. Gebauer [-] - S. Lebeda [-] , J. Lukáš [-] , L. Lodňánek [-] , D. Hendrych [-] , P. Wolf [-] , T. Liška [-] , P. Elbl [-] , D. Ochrana [-] , L. Kirschner [-] , Z. Vrána [-]

TJ Sokol Bělá
O. Tesař [-] - P. Kubina [-] , J. David [-] , D. David [-] , J. Richter [-] , M. Packo [-] , H. Gvoždík [-] , P. Vybrančík [-] , R. Václavek [-] , R. Kiesewetter [-] , M. Papšík [-]

Počet diváků: 30. Rozhodčí: MEIER Milan - STANKE Vladimír, PAVELEK Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.