Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2017 16:00

22.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Hradec skolil Hněvošice v první půli


Branky


5. T. Krejsa , 12. P. Valenta , 14. M. Lichý , 25. R. Dušek , 35. T. Krejsa (p.) , 39. T. Krejsa , 64. P. Valenta - 45. P. Ševior , 69. P. Cojg , 90. P. Cojg
0

Hradec rozhodl o své výhře už v prvním poločase, kdy soupeři nasázel šest branek. Ve druhé půli se hra uklidnila a Hněvošice dokázaly kosmeticky upravit výsledek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedoucí celek z Hradce měl snový vstup do zápasu. Už ve 4. minutě byl před pokutovým územím hostů faulován Pavel Valenta a Tomáš Krejsa z přímého kopu otevřel skóre zápasu - 1:0. O sedm minut později stál na začátku akce Martin Škrobánek, který posunul na Norberta Lichého, jenž vysunul Pavla Valentu, který v tváří v tvář před hostujícím gólmanem zachoval chladnou hlavu - 2:0. Ve 13. minutě odcentroval z levé strany Matýaš Lichý a míč skončil za zády překvapeného gólmana Hartmanna - 3:0. Ve 25. minutě se na roh Lukáše Petříka vyšrouboval nejvýše Radek Dušek a hlavou zametl míč do sítě - 4:0.  Ve 35. minutě byl v pokutovém území faulován Tomáš Krejsa a sám postižený s přehledem proměnil pokutový kup  - 5:0. Ve 39. minutě vyrazil střelu Pavla Valenty před sebe hostující brankář a Tomáš Krejsa dorazil míč do sítě a zkompletoval hattrick - 6:0.  Hosté se dostali ke slovu až k závěru poločasu, kdy si na roh Daniela Brunclíka naběhl Pavel Ševior a hlavou zavěsil do kasy - 6:1. 

 

Ve druhém poločase Hradec prostřídal a hra se uklidnila. V 50. minutě hněvošický Pavel Ševior málem z přímého kopu rozlomil břevno domácí svatyně. Poté Hradec hosty přitlačil, ale své šance zavraždili postupně Matyáš Lichý, Pavel Valenta, Tomáš Krejsa a Norbert Lichý. V 64. minutě předvedl Hradec akci na jeden dotek po ose David Škvára, Tomáš Krejsa, Matyáš Lichý a Pavel Valenta, kdy posledně jmenovaný zvyšoval vedení Hradce - 7:1. V 69. minutě našel přesný pas Reného Buchty Pawla Cojga, který přeloboval domácí brankáře Matěje Válka - 7:2. Poslední slovo v utkání patřilo hostům, když si Pawel Cojg narazil se svým bratrem Bartoszem, který mu lobem vrátil nahrávku za obranu a Pawel Cojg usměrnil balon do brány - 7:3.



Ohlasy k zápasu


TJ Hradec n/M
René Černohorský (vedoucí mužstva): Vstup do utkání byl pro nás z říše snů a celý první poločas tomu odpovídal, za což jsem rád protože jsme před pondělní dohrávkou mohli vystřídat pět hráčů a pošetřit síly. Chci poděkovat hráčům a fanouškům za pěknou atmosféru.

TJ Sokol Hněvošice
David Křempek (trenér): Z naší strany to byl tragický výkon. Zápas byl do 25. minuty rozhodnut. Byla to jednoznačná záležitost. První poločas byl v jejich režii a druhý se už pouze dohrával.



Sestavy


TJ Hradec n/M
M. Válek [-] - P. Valenta [-] (74. M. Fischer [-] ) , M. Škrobánek [-] , R. Lichý [-] , K. Ignác [-] (69. J. Novák [-] ) , N. Lichý [-] (83. M. Weinhold [-] ) , L. Petřík [-] (60. M. Šimeček [-] ) , T. Krejsa [-] (63. T. Moc [-] ) , M. Lichý [-] , D. Škvára [-] , R. Dušek [-]

TJ Sokol Hněvošice
L. Hartmann [-] - P. Stříbrný [-] , P. Ševior [-] , P. Šafarčík [-] (66. Š. Kurzica [-] ) , A. Vavřinčík [-] (66. P. Bartošík [-] ) , D. Brunclík [-] , P. Cojg [-] , Z. Vrána [-] (84. B. Cojg [-] ) , R. Buchta [-] , R. Buchta [-] , J. Harazim [-] (66. M. Kotzián [-] )

ŽK: 33. L. Petřík - 28. P. Stříbrný , 62. D. Brunclík .
Počet diváků: 88. Rozhodčí: LUDVÍK Radim - GANČAŘ Jakub, KUBNÝ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.