P. Pizur 71.
1:2
(0:1)
8. P. Boček
55. V. Čech (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2017 16:00

19.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Budišov doma záváhal s Vřesinou


Branky


71. P. Pizur - 8. P. Boček , 55. V. Čech (p.)
0

Po první půli vedla Vřesina o jednu branku. Své vedení navýšila hned zkraje druhé části. Budišov už stačil jen snížit. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Budišov velmi překvapivě doma klopýtl s Vřesinou. Do desáté minuty mohli hosté vést klidně o tři branky, ale ze tří šancí vytěžili pouze jeden gól. V 5. minutě neproměnil centr Filipa Rončka Petr Boček. V 7. minutě vyslal Miroslav Koval Petra Bočka, který ale napálil pouze brankáře. Do třetice všeho dobrého jak se říká se vyplnilo v 8. minutě, když centr Vítězslava Čecha uklidil hlavou do domácí kysně Petr Boček – 0:1. Ve 14. minutě se poprvé osmělil Budišov, ale Pavlu Pizurovi se v nadějné pozici míč zapletl mezi nohami. Ve 20. minutě střela vřesinského Vítězslava Čecha skončila na tyčce domácí svatyně. O minutu později centr Lumíra Vojáčka našel na pětce Ondřeje Kociána, který ale špatně seřídil mířidla. V závěru poločasu ještě Budišov zahodil obrovskou šanci. 

 

Hned ve 46. minutě se zjevil sám před hostujícím brankářem sám Pavel Pizur, ale mířil vedle. V 56. minutě byl faulován v pokutovém území Petr Boček a z penalty se nemýlil Vítezslav Čech – 0:2. Jiskérku naděje pro domácí ekipu přinesl v 71. minutě po centru Jana Kurice přesnou střelou Pavel Pizur – 1:2. Plány na domácích zhatil ale deset minut před koncem Aleš Levák, který putoval po červené kartě předčasně pod sprchy. Vřesina už výhru ubránila a připsala si překvapivé tři body.

 

Foto: Ondřej Teichmann



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
Jaroslav Kostecki (vedoucí mužstva): Hráli jsme hodně špatně. Nedařilo se nikomu vůbec nic. Nemůžu pochválit vůbec nikoho. Jen jsme nakopávali a oba góly jsme soupeři darovali.

TJ Vřesina
Ondřej Teichmann (vedoucí týmu): Domácí hráli a byli lepší v držení míče, ale my jsme využili brejky. Do osmé minuty jsme mohli klidně vést 3:0.



Sestavy


TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
A. Krása [-] - T. Skácel [-] , P. Oleják [-] , M. Marek [-] , J. Vondrouš [-] (57. A. Levák [-] ) , J. Lasák [-] - F. Pražák [-] , J. Němeček [-] , P. Pizur [-] - O. Veliký [-] (23. R. Modelský [-] ) , J. Kuric [-]

TJ Vřesina
J. Lampart [-] - O. Kocián [-] , M. Koval [-] , P. Boček [-] , L. Vojáček [-] , P. Strakoš [-] , P. Kolár [-] , F. Rončka [-] , V. Čech [-] , J. Pagáč [-] , V. Kocian [-]

ČK: 81. A. Levák .
Hráči zápasu: P. Boček .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: PUFFLER Jan - PIVOVARČÍK Miroslav, HUDEČEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.