Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2017 15:30

18.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Hlavnice konečně zabrala, odnesly to Litultovice


Branky


0

Derby mezi Litultovicemi a Hlavnicí zaslouženě vyhrála hostující družina z Hlavnice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Derby mezi Litultovicemi a Hlavnicí se odehrávalo před výbornou diváckou kulisou. Hrál se svižný fotbal. Tempo hry diktovala po celý zápas hostující Hlavnice, která šla do vedení po 23. minutách hry, když na konci krásné kombinační akce stál kanonýr David Liška – 0:1. Pět minut před odchodem o kabin se po standardní situaci nejlépe zorientoval v pokutovém území Jan Wollner a Kamil Janetzký podruhé lovil míč ze sítě – 0:2. Další hlavnické šancer zavraždili david Liška a Ondřej Pasterňák. Do kabin tak šla s náskokem zaslouženě Hlavnice. 

 

Vstup do druhé půle vyšel lépe domácí družině, když vykřesal jiskérku naděje Martin Drápal, který skóroval po akci dvojice Lebeda a Procházka – 1:2. Ta byla ale uhašena po hodině hry, když na dvoubrankový rozdíl zvyšoval Ondřej Pasterňák – 1:3. V dalším průběhu hry pohrdli s navýšením skóre David Liška s Janem Wollnerem. Konečný účet zápasu uzavřel v 81. minutě Petr Wolf, který vsítil čtvrtou branku Hlavnice – 1:4. Hlavnice tak po dvou debaklech dokázala vyhrát. Litultovice se prohrou nebezpečně přiblížily sestupovému pásmu.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Litultovice
Adam Haas (trenér): 200 lidí, krásné počasí, bezchybné hřiště. Je úžasné, že dvě takové malé, sousední vesnice dokážou hrát takovou kvalitní soutěž zadarmo a se svými odchovanci. Byl to fotbalový svátek a utkání se muselo líbit. Více takových zápasů.

Družba Hlavnice
David Nowický (trenér): Byli jsme lepším týmem, a konečně jsme hráli fotbal a bojovali. Mohlo to skončit v náš prospěch i větším rozdílem.



Sestavy


TJ Sokol Litultovice
K. Janetzký [-] - M. Procházka [-] (81. O. Beníšek [-] ) , M. Borč [-] , A. Haas [-] (46. D. Lebeda [-] ) , P. Fiala [-] , M. Šeuer [-] , O. Haas [-] , M. Drápal [-] (83. P. Gloga [-] ) , J. Tengler [-] , O. Doležel [-] , O. Minarčík [-] (73. A. Balek [-] )

Družba Hlavnice
P. Gebauer [-] - O. Pasterňák [-] (83. J. Lukáš [-] ) , T. Liška [-] , P. Elbl [-] (77. S. Lebeda [-] ) , L. Lodňánek [-] (46. P. Wolf [-] ) , D. Hendrych [-] , L. Kirschner [-] , D. Liška [-] (81. D. Haas [-] ) , T. Kukol [-] , J. Wollner [-] , Z. Vrána [-]

ŽK: 52. O. Minarčík - 50. P. Elbl , 52. D. Hendrych , 62. T. Kukol , 77. J. Wollner , 87. D. Haas .
Hráči zápasu: L. Kirschner .
Počet diváků: 145. Rozhodčí: BAČKOVSKÝ Pavel - STANKE Vladimír, RUČKA Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.