Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2017 15:30

18.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jakartky rozhodly o výhře čtyřmi góly v prvním dějství


Branky


0

Jakartovice rozhodly o třech bodech už v prvním dějství. Ve druhém si už výhru. zkušeně pohlídaly. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pustá Polom přijela do Jakartovic ve značně oslabené sestavě a na její hře to bylo v prvním dějství znát. Po oťukávací čtvrthodině se chopila taktovky hry domácí eskadra a do poločasu utekla svému soupeři do čtyřbrankového trháku. V 18. minutě po krásné akci Dominika Filipa s Miroslavem Sváčkem otevíral skóre bombér Radoslav Urban – 1:0. O šest minut později krásně vysunul Miroslav Sváček do úniku opět Radoslava Urbana, který podruhé rozjásal tribuny – 2:0. Ve 34. minutě našel Dominik Filip milimetrově Adama Kreisla, který potřetí zarmoutil hosty – 3:0. Těsně před přestávkou výstavním volejem nasměroval míč do hostující klece Kamil Palkovič – 4:0. Jakartovice tak prakticky do poločasu rozhodly o osudu zápasu. 

 

Ve druhém dějství se Jakartovice spokojily se svým vedením a dokázaly dát už jen jeden gól a to v 58. minutě když samostatný nájezd s přehledem přetavil v branku Miroslav Sváček – 5:0. V 66. minutě se ještě vydal do sólového nájezdu domácí Břetislav Malček, ale v nadějné pozici napálil pouze boční síť hostující branky. Hosté zaznamenali svůj čestný úspěch asi deset minut před koncem, když se do listiny střelců zapsal Jiří Hendrych – 5:1. Pustá Polom se po porážce už hodně namočila do sestupových vod. 



Ohlasy k zápasu


FK Jakartovice
Tomáš Rubý (trenér): Prvních patnáct minut bylo z naší strany nervózních. Pak jsme začali hrát fotbal a do poločasu jsme vsítili čtyři branky. Ve druhé půli jsme chtěli pokračovat ve stejném duchu, ale hráli jsme ležérně pod dojmem náskoku, který jsme si jen hlídali.

Sport-Club Pustá Polom B
Rostislav Halška (trenér): Byl to zápas na nic. Současně s námi hrálo naše áčko. Museli jsme nastoupit já i můj asistent. Prvních dvacet minut bylo slušných, pak jsme dostali čtyři branky. Ve druhém už to bylo vyrovnanější, ale domácí si náskok pohlídali.



Sestavy


FK Jakartovice
R. Kučerka [-] - J. Pekárek [-] (72. D. Stanke [-] ) , M. Sváček [-] (65. K. Černý [-] ) , R. Urban [-] , R. Holub [-] (65. J. Porubek [-] ) , A. Kreisl [-] , K. Palkovič [-] , L. Martinka [-] (76. M. Porubek [-] ) , M. Poštulka [-] , B. Malček [-] , D. Filip [-]

Sport-Club Pustá Polom B
M. Krystýn [-] - M. Kotala [-] , A. Hečko [-] , R. Halška [-] , L. Juchelka [-] (46. M. Kuděla [-] ) , M. Moravec [-] (70. J. Dvořák [-] ) , M. Kunčík [-] , J. Hendrych [-] , J. Bruna [-] , P. Bubík [-] , A. Kubala [-]

ŽK: 90. J. Porubek - 40. A. Kubala .
Hráči zápasu: D. Filip .
Počet diváků: 66. Rozhodčí: LUDVÍK Radim - RADEK Roman, TĚŽKÝ Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.