Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2017 15:00

16.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj o druhé místo vyzněl jasně pro Velké Poříčí


0

Velkému Pořící vyšel skvěle vstup do utkání a po 15 minutách se ujalo vedení 2:0. Ve druhém poločase poločase přidalo další dvě branky a navíc prodloužilo svoji jarní sérii bez inkasované branky. Tímto vítězstvím Pořící přeskočilo svého soupeře v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brzká branka kanonýra Dobývala

Přímý souboj o druhou příčku v tabulce se odehrál ve Velkém Poříčí, kde se představili hosté z Předměřic. Vstup do utkání však hostům vůbec nevyšel. Již ve 3. minutě přišel přesný centr z pravé strany na nehlídaného Jirku Dobývala, který se nemýlil a poslal Poříčí do brzkého vedení. Na další branku nemuseli domácí příznivci čekat dlouho. V 16. minutě hostující Lejp nedokázal včas odkopnout míč do bezpečné vzdálenosti a Pařízek tuto chybu nekompromisně potrestal. Snížení měly Předměřice na kopačce ve 35. minutě, kdy se po pěkně kombinační akci dostal Ponikelský až před brankáře Vacha, kterého oběhl, ale míč z brankové čáry dokázal včas odkopnout obránce. Závěr poločasu patřil domácím hráčům, kteří svého soupeře zatlačili. Hosté však do konce poločasu odolali útočným snahám domácích, a tak se do šaten odcházelo za stavu 2:0 pro Velké Poříčí.

Poříčí na hřišti i nadále dominovalo

Druhý poločas obdobný tomu prvnímu. Domácí svého soupeře přehrávali a vytvářeli si zajímavé brankové příležitosti. Udeřit však mohlo na druhé straně, ale brankář Vacho si udržel svoji jarní neprůstřelnost a zkorigování skóre nepřipustil. O osudu utkání však rozhodla až 73. minuta, kdy hostující brankář Švehlík dlouho otálel s rozehrávkou, o míč ho připravil Dobýval a poslal jej do odpuštěné branky. Pro tohoto útočníka to byla po jeho zranění již 5 jarní branka a výrazně tak pomáhá svému celku vzestupu tabulkou.  S chutí hrající domácí přibalil hostům na cestu čtvrtou branku, kdy po sporném ofsajdovém postavení se podruhé v utkání trefil Pařízek a upravil konečný výsledek na 4:0. Velké Poříčí souboj o druhé místo s přehledem zvládlo a po dobrém výkonu, který řídil především nestárnoucí Kuneš s oběma dvougólovými střelci Dobývalem a Pařízkem si připsalo druhé jarní vítězství. 



Ohlasy k zápasu


TJ Velké Poříčí
Josef Hurdálek : vedoucí mužstva: Od úvodu utkání byli domácí aktivnější.V prvních 15.min vedli 2 : 0. Druhý poločas měl podobný průběh když domácí přidali další branky. Hosté měli 2 dobré šance, ale žádnou neproměnili. Zasloužené vítězství domácích. Střelecky se prosadil opět¨Dobýval.

TJ Slavoj Předměřice n. L.
Martin Pšenička - vedoucí mužstva: Všechny venkovní zápasy jsou stejné. Herní i výsledkové trápení navíc s nízkou účastí hráčů. Domácí si výhru jednoznačně zasloužili, ale nechápu tu delegaci rozhodčích.Guláš a zmatek od začátku až dokonce.



Sestavy


TJ Velké Poříčí
L. Vacho [-] - J. Kuneš [-] , T. Lupínek [-] (46. D. Hanzl [-] ) , J. Dobýval [-] , R. Hurdálek [-] (60. J. Gois [-] ) , D. Pařízek [-] , J. Hubka [-] , M. Flaška [-] , P. Zelený [-] , J. Novák [-] , O. Lokvenc [-]

TJ Slavoj Předměřice n. L.
F. Švehlík [-] - J. Voborník [-] , Š. Pekáč [-] , M. Strakatý [-] , O. Vyleťal [-] , D. Lejp [-] , T. Ponikelský [-] , J. Bouček [-] , J. Mlynář [-] , L. Ponikelský [-] , A. Hronek [-]

Počet diváků: 120. Rozhodčí: Jehlička František - KUDLÁČEK Milan, HLAVSA Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.