1:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.03.2017 15:00

15.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Police potvrdila roli favorita


Branky


61. R. Pinkas - 38. J. Semerák , 89. T. Mucha , 92. T. Mucha
0

Lídr soutěže odcestoval ke svému prvnímu jarnímu utkání na horkou půdu Albrechtic. Domácí obrana dlouho odvracela nebezpečné útoky hostí, ale dvě minuty před koncem se přeci jen favoritovi podařilo vsítit vítěznou branku a upevnit si tak své vedoucí postavení v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Semerák využil krásnou přihrávku Jandíka

Začátek utkání provázel slabý déšť a řada nepřesností v řadách obou celků. Albrechtice, kterým chybělo 5 hráčů základní sestavy se zaměřily na bránění od půlící čáry a vycházely do rychlých protiútoků, které táhnul především agilní Pinkas. Na skvěle připravené hrací ploše favorit utkání z Police nad Metují kombinoval ve středu hřiště, ale hosty vždy zradila finální fáze, a tak se pokusili o několik střel ze střední vzdálenosti, které však nepředstavovali výrazné nebezpečí pro domácího brankáře Králíka. Albrechtice se mohly dostat do vedení po střele z úhlu, ale brankář Bouška byl proti a svůj tým dobrým zákrokem podržel. Jelikož domácí svoji šanci nedokázali proměnit, udeřilo na druhé straně. Zkušený Marek Jandík průnikovou přihrávkou našel zcela volného rychlíka Kubu Semeráka, který s přehledem obstřelil vybíhajícího brankáře a poslal hosty ve 38. minutě do vedení. Do konce 1. poločasu se již nic důležitého neudálo, a tak do kabin odcházeli spokojenější hosté s jednobrankovým náskokem.

Police rozhodla o svém vítězství v úplném závěru

Vstup do druhého poločasu patřil Polici, která převážnou dobu držela míč na svých kopačkách. Od 55. minuty se začali více osmělovat domácí a po nekoncentrovanosti v obraně Police přišel trest, kdy nejaktivnější hráč domácích Pinkas rychlostně předčil všechny zadáky a srovnal skóre utkání na 1:1. Albrechtice v tuto chvíli vycítily velkou šanci na bodový zisk s velkým favoritem celé soutěže a svou zodpovědnou defenzivní činností nepouštějí Polici do výraznější brankové příležitosti. Hosté si vytvořili velkou řadu standardních situací, které skvěle svým spoluhráčům servíruje Klapkovský, ti je však nedokážou přetavit v gólovou radost. Vrátit vedení na stranu Police mohl exbroumovský Semerák, který však svůj pokus namířil pouze do tyče domácí svatyně. Po této neproměněné šanci přichází rozhodující moment utkání. V 89. minutě si míč k rohovému praporku přichystal nejlepší střelec soutěže Klapkovský, přesným centrem našel Tomáše Muchu, který přesnou hlavičkou nedal brankáři domácích sebemenší šanci zasáhnout a rozjásal příznivce hostí. Albrechtice však utkání nezabalily a vzápětí měli velkou šanci na vyrovnání, ale po dlouhém autovém vhazování vyhrál hostující Marek Jandík důležitý souboj se dvěma protihráči. Již to vypadalo, že utkání skončí jednobrankovým vítězstvím hostí, to se však nelíbilo hrdinovi utkání Muchovi, který po dlouhém míči od Bergmana postupuje s Kudláčkem a Semerákem zcela sám na brankáře Králíka, jemuž dělá dlouhou kličku a míč posílá do prázdné brány. Po této brance rozhodčí již naposledy v utkání foukl do píšťalky a hosté si tak připsali vydřené vítězství na půdě dobře hrajících Albrechtic. Zajímavostí utkání zcela jistě je odcestování pouze 11 hráčů Police, kdy lavičku náhradníků tvořil celý realizační tým.



Ohlasy k zápasu


SK Albrechtice nad Orlicí
Rostislav Kchop - trenér: Bojovností, nasazením a taktickým zvládnutím zápasu jsme byli fotbalovějším hostům zdatným soupeřem. I přes prohru chválím všechny své hráče.

Spartak Police nad Metují
Lubomír Jansa - vedoucí týmu: .Přes neúnavnou snahu se nám druhý poločas nedařilo,ovšem dvě minuty před koncem jsme vstřelili vítěznou branku.



Sestavy


SK Albrechtice nad Orlicí
M. Králík [-] - L. Velíšek [-] , R. Pinkas [-] , T. Forejtek [-] , J. Chvojan [-] , M. Sychra [-] , D. Brandejs [-] , J. Jaroš [-] , P. Janeček [-] , L. Sršeň [-] , M. Barták [-]

Spartak Police nad Metují
T. Bouška [-] - P. Vik [-] , D. Sivak [-] (73. K. Švorčík [-] ) , A. Bergmann [-] , L. Kudláček [-] , P. Šnábl [-] , J. Klapkovský [-] , J. Kollert [-] , T. Mucha [-] , M. Jandík [-] , J. Semerák [-]

ŽK: 82. P. Janeček - 16. J. Kollert , 84. P. Vik .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Frič David - PEŠAVA Otakar, DUJSÍK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.