0:4
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.03.2017 15:00

15.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velké Poříčí na úvod jara loupilo ve Vamberku


Branky


0

Hosté z Velkého Poříčí předčili svého soupeře ve všech herních atributech a především zásluhou střelecky disponovaného Dobývala vysoko zvítězili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté udeřili krátce před poločasem

Velké Poříčí od úvodu utkání naplňovalo roli mírného favorita a za 1. poločas si vypracovalo velké množství brankových příležitostí. Ve všech těchto šancích je vychytal domácí strážce svatyně Vídeňský nebo prostor mezi třemi tyčemi byl pro hosty malý a střely zamířily vedle. Ve výborných možnostech ke skórování se v 16. a 26. minutě ocitl Pařízek, ale v obou případech ztroskotal na domácím brankáři. Hosty mohl po půl hodině hry do vedení dostat po přihráce Lupínka Hubka, ale i jeho pokus ve formě chytající Víděnský vyškrábl na rohový kop. Poříčí bylo přeci jen za svoji aktivitu v prvním poločase oceňěno vstřelou brankou. Kuneš se odhodlal k dalekonostné střele, která nadělala velké problémy do té doby výbornému brankáří Vídeňskému, ten míč vyrazil pouze před sebe, kde již číhal kanonýr Dobýval a poslal Poříčí do zcela zaslouženého vedení. Obdržená branka byla pro Vamberk studenou sprchou a o poločasové přestávce měli domácí hráči určitě v kabině o čem přemýšlet.

Dobýval zkompletoval hattrick



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Vamberk
Pavel Kotyza - vedoucí mužstva: Hosté z Velkého Poříčí byli lepší a zaslouženě vyhráli.

TJ Velké Poříčí
Josef Hurdálek - vedoucí mužstva: Od úvodu utkání byli hosté lepším celkem. Vytvořili si několik dobrých příležitostí ale do vedení šli až v 44 m. Druhý poločas přidali další 3 branky Střelecky se prosadil po těžkém zranění čistým hattrickem Dobýval.



Sestavy


TJ Baník Vamberk
M. Vídeňský [-] - D. Hamerský [-] (68. A. Chochola [-] ) , T. Hájek [-] (67. M. Malý [-] ) , T. Mudruňka [-] - P. Šponar [-] , P. Brandejs [-] , M. Vídeňský [-] , D. Richter [-] (50. T. Hostinský [-] ) , J. Luňáček [-] (51. M. Šrom [-] ) - F. Brož [-] , O. Kotyza [-] (60. L. Fujdiak [-] )

TJ Velké Poříčí
L. Vacho [-] - J. Hauschke [-] , J. Kuneš [-] , T. Lupínek [-] , J. Dobýval [-] , R. Hurdálek [-] , D. Pařízek [-] , J. Hubka [-] , P. Zelený [-] , J. Novák [-] , O. Lokvenc [-]

ŽK: 37. J. Dobýval .
Počet diváků: 41. Rozhodčí: Bečvář Lubomír - MIŠKAŘ Karel, JIŘÍČEK Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.