Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2017 10:15

30.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Postupující Třebeš se s A třídou rozloučila vysokým vítězstvím


0

Třebeš postupující do Krajského přeboru pojala závěrečný zápas v A. třídě netradičně. Do brány se postavil útočník, gólman se zařadil mezi stopery. I s takto promíchanými rolemi Třebeš porazila Kunčice vysoko 7:1. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Třebeš si dokázala ohlídat nejnebezpečnějšího hráče Kunčic a nejlepšího střelce soutěže – Jakuba Mrázka. Od dalších hráčů Kunčic příliš nebezpečí nehrozilo, a proto se Třebeš bavila pohodovým utkáním. Do vedení se druhý tým tabulky dostal už v sedmé minutě. Domácím se podařilo přečíslit soupeře a po přihrávce od Martina Farkaše se prosadil obránce Lukáš Michal.

Ve dvacáté třetí minutě se Třebeš prosadila podruhé. Michal Kincl se uvolnil na křídle a přesným centrem našel Lukáše Drapáka, který z voleje zvýšil na 2:0. Svoji herní převahu domácí potřetí potvrdili krátce před koncem poločasu. Ve čtyřicáté minutě si na Drapákův centr naskočil Michal Krykorka, který hlavou upravil na poločasových 3:0.

Vstup do druhé půle vyšel Třebši ideálně. Do druhé půle nastoupilo hned pět čerstvých hráčů, kteří se začali prosazovat bezprostředně po svém příchodu na hřiště. Minutu po zahájení poločasu našel Jan Sobotka Jana Fridricha, který překonal hostujícího gólmana Jiřího Holého počtvrté. Už o pět minut později se střídající Fridrich trefil podruhé. Hlavou usměrnil do sítě centrovaný balon Martina Štajera.

 

Křídelní akce a centry vycházely Třebši i v dalším průběhu zápasu. V jednašedesáté minutě našel Jiří Rychtár Josefa Tošovského, který zvyšoval už na 5:0. Alespoň čestný úspěch hosté zaznamenali v sedmdesáté deváté minutě, kdy do sítě zapadla střela Petra Hantsche. Poslední gólové slovo si Třebeš vzít nenechala. V osmdesáté sedmé minutě se podruhé v zápase trefil Josef Tošovský. 



Ohlasy k zápasu



SK Bystřian Kunčice
Zdeněk Šulc - sekretář SK Bystřian Kunčice: Poslední utkání jsme absolvovali v kombinované sestavě a výsledek hovoří za vše. Je to škoda, přestože se již "o nic nehrálo", očekával jsem z naší strany lepší zakončení sezóny. Za celkové umístění i předvedenou hru bych chtěl všem hráčům a realizačnímu týmu poděkovat a popřát jim pěknou dovolenou. Třebešským gratuluji k postupu a přeji hodně úspěchů ve vyšší soutěži. Klub s takovou mládežnickou základnou si krajský přebor určitě zaslouží.



Sestavy


TJ Sokol Třebeš
J. Zeman [-] - D. Tesař [-] (46. J. Fridrich [-] ) , M. Farkaš [-] (46. J. Sobotka [-] ) , L. Michal [-] (46. J. Tošovský [-] ) - M. Kincl [-] , J. Neugebauer [-] , M. Franta [-] (46. J. Rychtár [-] ) , M. Krykorka [-] , M. Štajer [-] - M. Heřman [-] , L. Drapák [-] (46. P. Majer [-] ) -

SK Bystřian Kunčice
J. Holý [-] - D. Denk [-] , E. Svatoš [-] , P. Hantsch [-] , L. Kalenský [-] (69. M. Lenomar [-] ) , J. Mrázek [-] (61. D. Zeman [-] ) , P. Koza [-] , T. Zákravský [-] , J. Charvát [-] , D. Šolc [-] , L. Rohlíček [-] (64. Z. Zasadil [-] )

ŽK: 50. J. Mrázek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Havlík Aleš - ŠILING Karel, PRINZ Zbyněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.