2:1
(0:1)
12. M. Brož
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2017 17:00

27.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sobotka otočila zápas a porazila Hostinné


Branky


0

Sobotka sice po prvním poločase prohrávala s Tatranem Hostinné o jednu branku, ve druhé půli ale domácí otočili skóre na svoji stranu. Nespokojení byli hosté i s výroky rozhodčího, který pravděpodobně špatně nařídil pokutový kop ve prospěch domácích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení Tatranu

Tatranu Hostinné se vydařil vstup do zápasu. Ve dvanácté minutě se po přihrávce Vojtěcha        Valáška dostal do brejku Marcel Brož. Míč se sice na chvíli dostal k soboteckému obránci, tomu se ale hrubě nevydařila malá domů, které se zmocnil právě Marcel Brož, který nekompromisní ranou propálil gólmana Patrika Chrpu a otevřel skóre zápasu.

 

Po inkasované brance se do zakončení dostávali i domácí, jejich střely ale likvidoval pozorný gólman Josef Horák. Hostinné bylo blízko nadějné gólové příležitosti, když se Tomáš Maličký dostal do samostatného úniku vstříc sobotecké bráně, jeho postup však zastavil pomezní rozhodčí. S ofsajdovým verdiktem nebylo hostující mužstvo spokojeno. Spravit chuť si Tatran mohl v osmatřicáté minutě, Romanu Polákovi ale po přihrávce od bratra Dominika nesedlo zakončení. Poločas tak skončil vedením hostů 0:1. 

Sobotka otáčí

Křivdu ze strany rozhodčích pociťovali hosté i po poločase. V padesáté šesté minutě totiž sudí nařídil penaltu ve prospěch Sobotky. Podle verdiktu rozhodčího měl jeden z hostujících hráčů zahrát ve vápně rukou, podle týmu Hostinné však míč Davida Kracíka zasáhl pouze do břicha. Domácí Jakub Taneček pokutový kop proměnil a srovnal na 1:1.

Hostinné si mohlo vzít své vedení zpět. Dvě minuty po vyrovnání se do gólové šance dostal Dominik Polák. Ten ale bohužel pro hosty minul odkrytou bránu. V šedesáté šesté minutě se naopak prosadila Sobotka, za kterou se po rohovém kopu trefil David Šotka. O několik minut poté zabránila třetímu gólu Sobotky branková konstrukce.

 

 

Tým Tatranu nemohl v zápase využít tolik náhradníků jako domácí. Dvacet minut před koncem se tak do pole dostal pouze Jan Zítko, jindy brankář. Právě Zítko mohl v závěru zápasu vykřesat vyrovnání, jeho střelu ale zastavil gólman Chrpa. Sobotka tak zvítězila 2:1. 



Sestavy


SK Sobotka
P. Chrpa [-] - Z. Rulc [-] (82. L. Král [-] ) , D. Wojcik [-] (87. D. Mikulecký [-] ) , M. Topič [-] (90. V. Pavlíček [-] ) , J. Taneček [-] , O. Knobloch [-] , Z. Přikryl [-] (58. J. Kubišta [-] ) , D. Šotka [-] , V. Bárta [-] (71. M. Prokorát [-] ) , T. Pavlíček [-] , T. Klečal [-]

TJ Tatran Hostinné
J. Horák [-] - T. Maličký [-] , A. Rodr [-] , D. Kracík [-] , V. Valášek [-] , M. Brož [-] , D. Polák [-] , P. Šmucer [-] , V. Purkert [-] (71. J. Zítko [-] ) , T. Valeš [-] , R. Polák [-]

ŽK: 48. T. Pavlíček , 52. Z. Rulc - 49. T. Valeš , 57. D. Kracík .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Šedivý Michal - ČEJCHAN Ondřej, ŠKODA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.