Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2017 17:00

25.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kunčice zvítězily nad Týništěm a nadále nedávají druhé Třebši klid


Branky


14. J. Laštovička , 21. J. Žahourek , 35. P. Kuta , 47. J. Mrázek , 72. P. Kuta - 29. J. Fidra (p.) , 38. M. Václavík
0

Fotbalisté Kunčic vstoupili do zápasu sebevědomě a brzy se ujali dvougólového vedení, které si nenechali vzít. Ve druhém poločase domácí definitivně potvrdili zisk tří bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kunčicím se povedl vstup do zápasu a díky dvěma rychle po sobě jdoucím gólům se ujaly vedení. Ve čtrnácté minutě otevřel skóre zápasu Jindřich Laštovička, na kterého o sedm minut později navázal spoluhráč ze zálohy Jiří Žahourek. Později mohly jít Kunčice do třígólového trháku, útočník Pavel Kuta ale neproměnil pokutový kop.

Proměněná penalta byla naopak vidět na straně Týniště, které se nechtělo vzdávat a v devětadvacáté minutě se dostalo do kontaktu poté, co se Jan Fidra prosadil z penalty. Fotbalisté Kunčic si ale vzali své vedení rychle zpět. V pětatřicáté minutě Pavel Kuta napravil neproměněnou penaltu a gólem zvýšil na 3:1. Zápas, ve kterém útoky převyšovaly obrany ale pokračoval, a Týniště ještě před koncem poločasu znovu snížily na rozdíl jediné branky. Na poločasových 3:2 upravil v osmatřicáté minutě Matěj Václavík.

 

Ve druhé půli pokračovalo oboustranně ofenzivní utkání. Góly ale dávali pouze domácí. Týniště mělo řadu šancí ke skórování, proti byl ale domácí gólman Jiří Holý, který držel svůj tým. Dvě minuty po zahájení druhé půle se prosadil útočník Jakub Mrázek, který tak zvyšoval na 4:2. Definitivní podobu výsledku dodala sedmdesátá druhá minuta, kdy svůj druhý gól v zápase vstřelil Pavel Kuta. Kunčice tak zvítězily nad Týništěm 5:2 a nadále se drží osm bodů za druhou Třebší. 



Ohlasy k zápasu


SK Bystřian Kunčice
Zdeněk Šulc - sekretář SK Bystřian Kunčice: Hosté u nás zanechali dobrý dojem, v poli dobře kombinovali, ale ve vytváření šancí a jejich proměňování jsme byli lepší my. Ve druhé půli s postupem času docházely soupeři síly, a tak naši střídající hráči neproměnili další tři čisté loženky .Výborný výkon předvedli také rozhodčí.




Sestavy


SK Bystřian Kunčice
J. Holý [-] - P. Koza [-] , L. Rohlíček [-] , E. Svatoš [-] , T. Zákravský [-] (83. D. Šolc [-] ) - P. Hantsch [-] (61. M. Šulc [-] ) , J. Laštovička [-] , J. Charvát [-] (46. D. Hamák [-] ) , J. Žahourek [-] - P. Kuta [-] (77. M. Lenomar [-] ) , J. Mrázek [-] (74. L. Kalenský [-] ) -

SK Týniště nad Orlicí
J. Hlaváč [-] - P. Pokorný [-] (24. M. Václavík [-] ) , M. Horák [-] , M. Horák [-] , P. Bartoš [-] , M. Winkler [-] (73. T. Brandejs [-] ) - J. Winkler [-] (55. M. Bartoš [-] ) , M. Matoušek [-] , R. Mládek [-] , J. Forejtek [-] - J. Fidra [-] -

ŽK: 43. E. Svatoš , 80. J. Laštovička .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Janáček Lukáš - ŽVÁTORA Zdeněk, MEDLÍK Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.