4:1
(3:0)
80. T. Valeš (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2017 17:00

23.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Náchod trestal chyby Tatranu


Branky


29. S. Hanel , 33. S. Hanel , 41. P. Jimmy , 71. E. Berger - 80. T. Valeš (p.)
0

Domácí Náchod těžil z rychlé a přímočaré hry svých hráčů a zaváhání hostů. Díky tomu Náchodští zvítězili 4:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Fotbalisté Tatranu si v úvodu zápasu vypracovali několik slibných šancí. V jednadvacáté minutě dokonce po rohovém kopu dostali míč za záda domácího gólmana Vojtěch Ruffera, jejich gól ale nebyl pro útočný faul uznán. Náchodští těžili z rychlosti svých ofenzivních hráčů. V devětadvacáté minutě domácí poslali centrovaný balon do vápna soupeře. Obránci Tatranu nedokázali odvrátit míč do bezpečí, a do zakončení se tak dostal náchodský Stanislav Hanel, který propálil vše před sebou.

Hosté se snažili jednogólové manko co nejrychleji smazat. Ve třicáté třetí minutě se ale Tatran nechal příliš unést svojí útočnou hrou a Náchod přešel do bleskového protiútoku. Přečíslení čtyř útočících hráčů Náchoda, kteří se valili na jediného obránce Hostinné, skončil gólovým zakončením Stanislava Hanela. V jednačtyřicáté minutě se Tatran dopustil dalšího zaváhání. Po chybné rozehrávce se do úniku dostal domácí útočník Jimmy, který završil poločasové skóre 3:0.

Ve druhé půli se Tatran snažil o vstřelení snižující branky, která by mohla znovu zdramatizovat zápas. Místo toho však v sedmdesáté první minutě přišel čtvrtý náchodský gól. Obrana hostů znovu nedůrazně odklízela míč z prostorů před vlastní bránou. Do zakončení se tak dostal domácí Erik Berger, který zvýšil na 4:0. V závěru zápasu se Tatranu podařilo pouze korigovat na konečných 4:1, když Tomáš Valeš proměnil pokutový kop.  


 



Ohlasy k zápasu



TJ Tatran Hostinné
Pavel Šmucer - vedoucí mužstva TJ Tatran Hostinné: Bojovné utkání, ve kterém jsme se sice ujali vedení, ale pro útočný faul gól nebyl uznán. Domácí pak krutě trestali naše chyby a nedůraz. Do poločasu nám nastříleli tři branky. Když po přestávce přidali další gól, bylo rozhodnuto. Naše šance většinou zneškodnila obrana domácích řízená zkušeným Vejpravou, až v závěru se nám podařilo z penalty snížit. Nezbývá než pogratulovat domácím k vítězství.



Sestavy


FK Náchod B
V. Ruffer [-] - T. Bareš [-] , D. Král [-] , J. Vejprava [-] , J. Rorbach [-] - T. Vejprava [-] (60. E. Berger [-] ) , F. Chládek [-] (10. J. Vaněček [-] ) , L. Soumar [-] , R. Pípek [-] , S. Hanel [-] - P. Jimmy [-]

TJ Tatran Hostinné
J. Zítko [-] - T. Maličký [-] (76. J. Marek [-] ) , A. Rodr [-] , V. Valášek [-] , P. Šmucer [-] (46. D. Polák [-] ) , T. Valeš [-] , R. Polák [-] , J. Slavík [-] (63. M. Slavík [-] ) , L. Kracík [-] , Z. Pištora [-] , L. Horák [-]

ŽK: 27. J. Vaněček , 79. J. Rorbach - 59. V. Valášek , 63. T. Valeš , 89. L. Horák .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Lavrenčíková Jindra - KOUTNÍK Michal, FRIČ David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.