3:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2017 17:00

22.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zachraňující se Sobotka porazila třetí Kunčice


Branky


0

Fotbalistům Sobotky vyšel nástup do zápasu, který potvrdili i ve druhé půli, kdy se ujali dvougólového vedení. Kunčicím se podařilo pouze snížit, a Sobotka se tak mohla radovat z výhry 3:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sobotce se vydařil vstup do zápasu. Domácí se dostali do vedení už v jedenácté minutě, kdy protiútok přetavil v úvodní gól Oldřich Knobloch. V následujících minutách se Sobotka stáhla a čekala, s čím přijde soupeř. Kunčicím se ale kombinace příliš nedařila. Stereotypním přihrávkám chyběl moment překvapení, a proto Sobotka úspěšně držela jednobrankový náskok.

 

Ve druhém poločase přidaly Kunčice na aktivitě a hrozili zejména prostřednictvím útoků vedených po křídlech. Přesto se znovu prosadila Sobotka. V šedesáté sedmé minutě přidal svoji druhou trefu Oldřich Knobloch, který se prosadil po rohovém kopu. Dvoubrankové vedení domácím vydrželo jen chvíli. O minutu později se totiž trefil Jakub Mrázek, který snížil na 2:1. Závěrečným dramatům domácí předešli v osmdesáté šesté minutě, kdy na konečných 3:1 dával Dan Wojcik.



Ohlasy k zápasu



SK Bystřian Kunčice
Zdeněk Šulc - sekretář SK Bystřian Kunčice: Dnes jsme si bodovat nezasloužili, většina týmu byla ještě na Majálesu a domácím k vítězství stačila bojovnost a důraz. Utkání moc fotbalové krásy nepobralo.



Sestavy


SK Sobotka
V. Pavlíček [-] - D. Wojcik [-] (89. M. Prokorát [-] ) , Z. Přikryl [-] (85. V. Bárta [-] ) , M. Topič [-] (71. L. Král [-] ) , J. Taneček [-] , O. Knobloch [-] , J. Kubišta [-] (87. V. Kunst [-] ) , D. Juriga [-] (7. D. Šotka [-] ) , T. Pavlíček [-] , P. Halbych [-] , T. Klečal [-]

SK Bystřian Kunčice
J. Holý [-] - J. Pechar [-] , L. Rohlíček [-] , D. Šolc [-] (63. M. Šulc [-] ) , T. Zákravský [-] - J. Žahourek [-] , J. Laštovička [-] , J. Charvát [-] , P. Hantsch [-] (56. P. Koza [-] ) - J. Mrázek [-] , L. Kalenský [-] (46. P. Kuta [-] )

ŽK: 42. J. Taneček , 82. D. Wojcik - 21. D. Šolc , 56. J. Mrázek , 62. P. Kuta .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.