5:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2017 17:00

21.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebeš po první půli prohrávala, přesto vysoko zvítězila


Branky


59. M. Krykorka , 60. J. Zeman , 62. M. Štajer , 89. P. Majer , 90. M. Kincl - 40. J. Kuchta
0

Fotbalisté Třebše předvedli ve druhém poločase zápasu s Úpicí dominantní výkon, který vyústil v obrat a pětigólové vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pětigólový obrat Třebše

V prvním poločase se týmy v ofenzivně neuchylovali ke kombinační hře a hráli převážně přímočaře. Třebeš se dostala k několika náznakům šancí, gól ale domácí nevstřelili. Fotbalisté Úpice dokázali být nebezpeční díky rohovým kopům a jiným standardním situacím, a nakonec to byli právě oni, kdo se ujal vedení. Ve čtyřicáté minutě se do samostatného úniku dostal Jan Kuchta, který zakončil své sólo gólovým zakončením. Nutno však přiznat, že pomezí rozhodčí v této situaci pravděpodobně přehlédl ofsajdové postavení hostů. Praporek však zůstal dole a Úpice vedla po prvním poločase 0:1.

Ve druhé půli byli domácí mnohem aktivnější. V padesáté deváté minutě se na pravé straně rozběhl Jan Sobotka, který našel Michala Krykorku a ten nadvakrát překonal gólmana Milana Dytrycha. Fotbalisté Třebše kuli železo, dokud bylo rozžhavené a už o minutu později strhli vedení na svoji stranu, když si na centrovaný balon nejvýše naskočil Jakub Zeman. Po rychlé otočce přišlo i rychlé pojištění výsledku. V šedesáté druhé minutě se z dvaceti metrů napřáhl ke střele Martin Štajer a jeho střelu zastavil až síť za zády hostujícího gólmana.

 

Třebeš byla dominantní i ve zbytku zápasu, což potvrdila dalšími dvěma góly. V osmdesáté deváté minutě zužitkoval Petr Majer spolupráci s Matějem Frantou a přesnou hlavičkou zvýšil na 4:1. Skóre zápasu 5:1 završil o minutu později Michal Kincl, který se prosadil po přihrávce Martina Farkaše.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Třebeš
Vlastimil Krykorka - vedoucí mužstva Sokol Třebeš: Odehráli jsme zápas dvou světů. V prvním poločase jsme sice měli převahu, ale byli zcela bezzubí. Vrcholem zmaru byl zbytečný gól do šatny. Ten nás ale naštěstí probudil a zdravě nažhavil. V druhém poločase kluci konečně zabrali a soupeře v podstatě už k ničemu nepustili. Za druhý poločas patří klukům jednička.




Sestavy


TJ Sokol Třebeš
M. Heřman [-] - L. Michal [-] (77. M. Franta [-] ) , J. Zeman [-] , M. Zbořil [-] (9. J. Vlach [-] ) - M. Krykorka [-] , M. Štajer [-] , M. Kincl [-] , J. Černý [-] (48. J. Sobotka [-] ) - P. Majer [-] , J. Zeman [-] (64. L. Drapák [-] ) , M. Farkaš [-]

SK Sparta Úpice
M. Dytrych [-] - T. Skála [-] (81. J. Kábele [-] ) , J. Marel [-] , M. Čáp [-] , R. Kovačík [-] , T. Brus [-] (70. J. Romančák [-] ) , M. Hanzlík [-] , O. Biederman [-] (62. P. Břicháček [-] ) , P. Kejzlar [-] , J. Kuchta [-] , J. Pich [-]

Počet diváků: 123. Rozhodčí: Medlík Karel - ODVÁRKO Jakub, SKŘIVÁNEK Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.