3:2p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.03.2017 15:00

17.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nepolisy dotáhly dvougólovou ztrátu a vyhrály v rozstřelu


Branky


0

Zápas mezi Nepolisy a Sobotkou nabídl góly až ve svém druhém dějství. Hosté se sice dostali do dvougólového náskoku, o ten ale v závěru přišli. V penaltách byli úspěšnější domácí

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nepolisy v závěru dotahují

První poločas toho i kvůli povětrnostním podmínkám příliš nenabídl. Nepolisy se prakticky nedostaly k žádnému vážnějšímu zakončení, které by přidělalo brankáři Patriku Chrpovi starosti. Ani Sobotka toho v prvním poločase příliš nevymyslela. Pětačtyřicet minut se tak odehrálo bez gólových vzruchů.

Druhá půle byla o poznání atraktivnější. Po půstu v prvním poločase se Sobotka prosadila hned po třech odehraných minutách druhého poločasu. Ve čtyřicáté osmé minutě tak otevřel skóre zápasu střídající Jiří Dušek. Úvodní gól povzbudil hostující fotbalisty k další aktivitě, za kterou byli zakrátko znovu odměněni. V pětapadesáté minutě se hosté dostali do dvougólového vedení, když domácího gólmana Jana Marka překonal Oldřich Knobloch.

Za dvojnásob nepříznivého stavu domácí Nepolisy nerezignovaly. Naopak. Dvojitá studená sprcha jako by byla pro domácí hráče dostatečným impulzem. Nepolisy začaly hrát aktivněji, a dokonce zahrávaly penaltu, kterou ale neproměnily. Zmrtvýchvstání domácích gradovalo v závěrečné dvacetiminutovce zápasu. V šedesáté deváté minutě nejprve snížil na rozdíl jediného gólu Michal Masák, tentýž hráč pět minut před dovršením vyměřené devadesátiminutovky srovnal na konečných 2:2.

 

 

O vítězi tak rozhodovaly penalty, které lépe vyšly domácím. Ve vyrovnaném penaltovém rozstřelu nakonec zvítězily Nepolisy, a to poměrem 6:5. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nepolisy
Milan Havlík - trenér TJ Sokol Nepolisy: V prvním poločase jsme neviděli žádné fotbalové umění. Po přestávce soupeř na rozdíl od nás dokonale využil silného větru a dvakrát skóroval. Do té doby jsme se spíš trápili a opět zahodili penaltu. Proč začínáme hrát až po inkasovaných brankách, je záhada, dnes nás spasil Michal Masák, dá se říct, že to byly dvě naše střely na bránu za celý zápas. Skvělý výkon tak předvedlo pouze trio rozhodčích.




Sestavy


TJ Sokol Nepolisy
J. Marko [-] - R. Zámečník [-] , D. Tichý [-] , M. Masák [-] , R. Chaloupka [-] - T. Hanuš [-] , M. Tlustý [-] , D. Šustr [-] , L. Doseděl [-] - L. Pánek [-] , J. Vaníček [-] -

SK Sobotka
P. Chrpa [-] - Z. Přikryl [-] , D. Wojcik [-] , M. Topič [-] , M. Men [-] , O. Knobloch [-] , D. Šotka [-] , D. Juriga [-] , V. Bárta [-] , P. Halbych [-] , T. Klečal [-]

ŽK: 77. D. Tichý - 62. T. Klečal , 70. Z. Přikryl .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Šedivý Michal - FRANĚK Tomáš, ŠKODA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.