3:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.03.2017 14:30

16.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kunčice vstoupily do jara výhrou nad Nepolisy


Branky


0

Zápas dvou rozdílných poločasů vyzněl lépe pro domácí. V drese Kunčic se třikrát trefil útočník Jakub Mrázek. Nepolisy ve druhém poločase zaktivizovaly své síly, jedním gólem snížily, ale to bylo i kvůli neproměněné penaltě vše. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivní Kunčice se dostávají do vedení

První poločas vyšel lépe domácímu týmu. Kunčice už od prvních minut oplývali aktivitou, což vyústil v brzký úvodní gól. Už po čtyřech minutách hry tak skóre otevřel domácí útočník Jakub Mrázek. Rychlý gól nabudil domácí fotbalisty k sebevědomému výkonu. Kunčice v průběhu celého poločasu kontrolovaly vývoj zápasu a díky své útočné aktivitě přidaly další gól. Ten přišel v devatenácté minutě a opět díky Jakubu Mrázkovi, který překonal hostujícího gólmana Jana Marka podruhé. Za stavu 2:0 se Nepolisům nedařilo zachytit tempo domácích fotbalistů, kteří si i v dalším průběhu první půle vytvořili příležitosti ke skórování, třetí gól ale nepřidali. Poločas tak skončil vedením domácích 2:0. 

Hosté pouze snižují

Do druhého poločasu vstoupili domácí v podobném stylu jako do toho prvního. Už tři minuty po zahájení druhé půle se Kunčice dostaly do třígólového trháku, když hattrick zkompletoval Jakub Mrázek. Tříbrankové vedení jako by domácí uspokojilo. Nepolisy tak začaly získávat půdu pod nohama a přebíraly útočnou iniciativu. V padesáté šesté minutě oživil naděje hostů záložník Tomáš Hanuš, který vyzrál na brankáře Jiřího Holého a snížil na 3:1. Hosté mohli dokonce snížit na rozdíl jediného gólu. Největší příležitostí Nepolis byl pokutový kop. S ním ale hosté nenaložili dobře a penaltu neproměnili. Domácí Kunčice tak ve zbytku zápasu odolaly tlaku soupeře a udržely vedení 3:1.



Ohlasy k zápasu


SK Bystřian Kunčice
Zdeněk Šulc - sekretář SK Bystřian Kunčice: V první půli jsme soupeře přehráli a naše vedení mělo být daleko vyšší než 2:0. Po vynuceném střídání Hamáka a Šulce se v druhé půli začali prosazovat hosté a náš výkon nebyl vůbec dobrý. Hosté snížili na 3:1, a kdyby proměnili penaltu, mohlo být ještě drama.




Sestavy


SK Bystřian Kunčice
J. Holý [-] - P. Koza [-] , L. Rohlíček [-] , E. Svatoš [-] , T. Zákravský [-] - P. Hantsch [-] (68. D. Šolc [-] ) , J. Laštovička [-] , M. Šulc [-] (56. M. dudek [-] ) , D. Hamák [-] (46. P. Kuta [-] ) - D. Denk [-] (89. J. Charvát [-] ) , J. Mrázek [-] (75. L. Kalenský [-] )

TJ Sokol Nepolisy
J. Marko [-] - R. Zámečník [-] , R. Chaloupka [-] - D. Šustr [-] (74. M. Spejchal [-] ) , M. Masák [-] , J. Hanuš [-] (60. R. Hanuš [-] ) , M. Tlustý [-] , T. Hanuš [-] - L. Pánek [-] - L. Doseděl [-] , D. Tichý [-]

ŽK: 75. J. Mrázek , 85. L. Kalenský - 54. M. Tlustý , 75. M. Masák , 85. M. Spejchal , 88. R. Zámečník .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Krucký Dušan - JANEČEK Štěpán, ŘÍHA Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.