A. Chromek 12.
M. Ježek 15.
L. Hlava 44. (vl.)
3:1
(3:1)
29. D. Hlava
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2017 17:00

30.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libčany porazily poslední Provodov a zajistily si první místo v Krajském přeboru


Branky


12. A. Chromek , 15. M. Ježek , 44. L. Hlava (vl.) - 29. D. Hlava
0

Motivace hráčů Libčan byla jasná – tříbodová výhra, která by v případě klopýtnutí Cidliny znamenala vítězství v Krajském přeboru. První část úkolu Libčany splnily a Provodov přehrály 3:1. Cidlina porazila Slavii až v rozstřelu, a proto se Libčany mohou radovat z prvního místa. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Libčany vstoupily do zápasu aktivně a hned v úvodu se na dlouhou dobu usadily na polovině soupeře. I díky tomu se domácí ujali vedení již ve dvanácté minutě. Centr z pravé strany si v pokutovém území našel Adam Chromek, který hlavou otevřel skóre zápasu. Ve dvacáté minutě už Libčany vedly o dva góly. Do otevřené obrany Provodova si naběhl Marek Ježek, který svůj únik zakončil přesnou přízemní střelou.

Dobrý dojem ze vstupu do zápasu si domácí lehce pošramotili v devětadvacáté minutě. Útočník David Hlava si na hranici ofsajdu počkal na přihrávku a rozběhl se vstříc soupeřově bráně. Hlava zvolil efektní zakončení a lobem zpoza vápna zaskočil gólmana Matěje Tošovského.

Vstřelená branka provodovské povzbudila. Ve čtyřicáté minutě hosté rozehrávali několik rohových kopů, díky kterým hru udrželi ve vápně soupeře. Nakonec přišlo z malého vápna hlavičkové zakončení, bohužel pro hosty však směřovalo pouze do středu brány, kde byl připravený gólman Tošovský.

Čtyřicátá čtvrtá minuta si pro Provodov nachystala smolný moment. Hostující Lukáš Hlava si ve snaze odvrátit hlavou centr z pokutového území srazil míč do vlastní sítě. Libčany tak do kabin odešly s vedením 3:1.

 

Druhý poločas už další branky nepřinesl, ač si obě mužstva vytvořily náznaky šancí. Libčany si své dvoubrankové vedení pohlídaly a po závěrečném hvizdu mohly slavit postup do Divize C. 



Ohlasy k zápasu


SK Libčany
Jan Schejbal - předseda mužstva SK Libčany: Před utkáním panovala v hledišti i v kabině mírná nervozita.Věděli jsme, že jsme blizoučko k historickému úspěchu libčanského fotbalu.Utkání jsme zvládli, i když to nebylo jednoduché. Provodov se u nás předvedl jako výborné mužstvo.Chtěl bych poděkovat hráčům, trenérům, funkcionářům a našim fanouškům za tento mimořádný úspěch. Oslavy jsme si náležitě užili společně s naším postupujícím B mužstvem.




Sestavy


SK Libčany
M. Tošovský [-] - O. Karanský [-] (84. J. Mokrý [-] ) , T. Kabeláč [-] , M. Ježek [-] (75. L. Hubička [-] ) , M. Friedl [-] , P. Jiřík [-] , S. Libřický [-] , P. Rompotl [-] , A. Chromek [-] , A. Polyakov [-] (89. J. Mádlo [-] ) , M. Černý [-]

TJ Sokol Provodov
F. Baláž [-] - J. Kulhánek [-] , L. Bek [-] (64. M. Zelený [-] ) - L. Nožka [-] , O. Vrabec [-] , P. Kratěna [-] , L. Khun [-] - - D. Hlava [-] , M. Punar [-] , J. Chmelík [-] , L. Hlava [-]

ŽK: 54. D. Hlava .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Martínek Miroslav - HORSKÝ Leonard, JEHLIČKA František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.