1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2017 17:00

27.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nové Město navázalo na jarní formu a porazilo Chlumec


Branky


0

Fotbalisté Nového Města pokračují v odhodlaném boji o setrvání v soutěži. V zápase s Chlumcem byli domácí aktivnější i nebezpečnější, o jejich výhře přesto rozhodla jediná branka. Díky výhře 1:0 se Nové Město definitivně zachránilo. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nové Město bylo v prvním poločase aktivnější než soupeř. V desáté minutě se domácím málem vyplatil aktivní presink. Fotbalisté Nového Města donutili chlumecké obránce ke ztrátě balonu. Toho se v pokutovém území chopil osamocený Pavel Růžička, jeho zakončení z bezprostřední blízkosti ale skončilo pouze na břevně Kukalovy brány.

V šestnácté minutě domácí přenesli hru do vápna soupeře pomocí dlouhého nákopu. Novoměstští se dostali i do zakončení, jejich střela k tyči ale postrádala razanci, a proto si s ní gólman Ladislav Kukal poradil. Prakticky z následné protiakce poprvé zahrozili i Chlumečtí, ani oni ale na gólmana Jana Šebestu nevyzráli.

Již po šestatřiceti vteřinách druhého poločasu mohlo jít Nové Město do vedení. Po odrazu od břevna se míč snesl ke dvěma domácím fotbalistům, před kterými zívala prázdná brána. Hráči Nového Města se však nedomluvili na zakončení a navzájem se připravili o gólovou střelu.

 

Nové Město si i v průběhu druhé půle udržovalo územní převahu, gól však dlouhou dobu nepřicházel. Bezbrankový stav byl prolomen až v závěrečných minutách zápasu. V osmdesáté druhé minutě se do zakončení dostal osamocený Pavel Růžička. Jeho nepříliš povedené zakončení se naštěstí pro domácí změnilo v dobrou přihrávku na útočníka Lukáše Macháčka, který si naběhl k tyči a otevřel skóre zápasu. Závěr zápasu přinesl několik žlutých karet na obou stranách, Novoměstští mohli potvrdit svoji výhru, gólovou radost jim ale znovu překazila brankovou konstrukce. Domácí svůj těsný náskok přesto uhájili až do konce a zvítězili 1:0.



Ohlasy k zápasu


MFK Nové Město nad Metují
Jaroslav Macháček - sekretář klubu MFK Nové Město nad Metují: Utkání bylo vyrovnané ,ale my jsme si vytvořili přeci jen vice gólových šanci, když dvě byly snad na tisíc procent .Vítězný gól jsme pak vstřelili po celkem nevinné akci. Hráči zaslouží pochvalu nejen za bojovný výkon, ale i za skutečnost, že jsme již třetí zápas po sobě odehráli vzadu na nulu, což se nám v minulých zápasech moc nedařilo.




Sestavy


MFK Nové Město nad Metují
J. Šebesta [-] - D. Nejman [-] , P. Zákravský [-] , N. Soumar [-] (81. Z. Lanta [-] ) , R. Darebník [-] , P. Srubjan [-] - P. Růžička [-] , J. Vít [-] , M. Klikar [-] , A. Valášek [-] (75. P. Valášek [-] ) - L. Macháček [-] (85. V. Maur [-] )

FK Chlumec nad Cidlinou
L. Kukal [-] - M. Bráborec [-] , J. Kučera [-] , J. Hartman [-] , M. Kučera [-] , K. Staněk [-] (75. M. Vejr [-] ) , Z. Dušek [-] , J. Vopátek [-] , P. Pilař [-] , J. Jelínek [-] , D. Homoláč [-]

ŽK: 34. L. Macháček , 55. P. Srubjan , 85. P. Zákravský , 90. V. Maur , 90. P. Valášek - 80. M. Kučera , 86. M. Vejr .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Beránek David - MLYNÁŘ Michal, KUBÁLEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.