1:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2017 10:15

26.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hořice otočily zápas se Slavií a zajistily si klidný závěr sezony


Branky


0

Na prohraný první poločas Jiskra zareagovala dvěma rychlými góly, které znamenaly vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hradecké Slavii se vydařil vstup do zápasu. Domácí se ujali vedení už ve třinácté minutě, kdy do sítě zapadal nikým netečovaný centr Michala Brázdy. Hořická Jiskra ale díky dvěma slepeným gólům otočila skóre na svojí stranu a díky bojovnosti a odhodlání jednogólové vedení udržela. Gólové momenty Hořic přišly krátce po zahájení druhé půle.

V jednapadesáté minutě využil hořický záložník Patrik Palm zaváhání domácího obránce, kterému se nepovedlo odvrácení balonu. Palm se tak po levé straně dostal do samostatného úniku a svůj postup zakončil přesnou střelou na zadní tyč Moníkovy brány.

 

O čtyři minuty později už Hořice vedly. Míč po standardní situaci vrátil do vápna střídající Josef Rubeš. V pokutovém území se k hlavičce dostal útočník Jiří Melichar, jehož zakončení zapadlo do domácí sítě. Hořice tak získaly tři body, které znamenají jistotu setrvání v soutěži i pro příští rok. 



Ohlasy k zápasu



TJ Jiskra Hořice
Josef Vydra - vedoucí mužstva TJ Jiskra Hořice: Tři body odvážíme po výrazně zlepšeném výkonu oproti minulému utkání. Rychlý obrat na začátku druhého poločasu byl rozhodujícím momentem zápasu. Nové trenérské dvojici gratuluji k úspěšné premiéře a musím pochválit i rozhodčí.



Sestavy


FC Slavia Hradec Králové
J. Moník [-] - M. Klicnar [-] , P. Polanský [-] (70. M. Mottl [-] ) , J. Lán [-] - M. Hloušek [-] , M. Dostál [-] , J. Linhart [-] , M. Brázda [-] , M. Šolc [-] - Š. Derner [-] (85. T. Erber [-] ) , D. Chobotský [-] (88. M. Hutla [-] ) -

TJ Jiskra Hořice
V. Tlustý [-] - J. Šeda [-] , D. Melaga [-] , V. Kulhánek [-] , P. Ruml [-] - P. Kuneš [-] , J. Kuneš [-] (88. M. Tomáš [-] ) , D. Pour [-] (92. P. Kolovrátník [-] ) , P. Palm [-] (83. A. Vávra [-] ) , J. Rozsévač [-] (54. J. Rubeš [-] ) - J. Melichar [-] -

ŽK: 29. J. Moník , 53. Š. Derner - 23. P. Ruml , 31. V. Kulhánek , 75. D. Pour .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Nádeník Zdeněk - HORÁČEK Michal, VOKŘÍNEK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.