3:2p.
(1:1)
29. F. Šotola (vl.)
53. M. Dostál
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2017 17:00

23.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poslední Dobruška vybojovala ze zápasu se Slavií cenně dva body naděje


Branky


35. D. Eimann , 72. J. Mikušík - 29. F. Šotola (vl.) , 53. M. Dostál
0

Dobruška podala proti Slavii bojovný výkon. Domácí sice dvakrát prohrávali, dvakrát se jim ale podařilo skóre dotáhnout a vyrovnat. O vítězi tak rozhodovaly penalty, ve kterých byla Dobruška přesnější. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V úvodu se hrála vyrovnaná partie a bojovná Dobruška byla hradecké Slavii vyrovnaným soupeřem. Přesto to byli hosté, kdo se prosadil jako první. Ve dvacáté deváté minutě měla hradecká Slavia i štěstí. Po autovém vhazování vznikla ve vápně Dobrušky skrumáž, kterou se snažil vyřešit domácí Filip Šotola. Tomu se však nepodařilo odkopnout míč od brány, ale smolně si srazil balon do vlastní brány.

Dobruška dokázala na inkasovanou branku rychle reagovat. Už ve třicáté páté minutě se po centrovaném balonu Adama Jeníčka dostali domácí nadvakrát do zakončení a Daniel Eimann dopravil míč za záda brankáře Jana Moníka. Týmy se tak do kabin rozešli za nerozhodného stavu 1:1.

Do druhého poločasu vstoupila Slavia aktivněji. V padesáté třetí minutě postupoval Šimon Derner vstříc domácí brance, obrana jej však vytlačila do nevýhodného úhlu, ze kterého útočník hostů zamířil pouze do náručí gólmana Marka Peničky. O pár vteřin později narýsoval výbornou přihrávku za obranu Jaroslav Šedina. Díky tomu se do samostatného úniku dostal Michal Dostál, který obešel brankáře Peničku a zakončením do prázdné brány vrátil Slavii vedení.

V šedesáté páté minutě si hosté sami sobě ztížili situaci. Faulu ve středu hřiště se dopustil obránce Josef Špaček, který musel po následné druhé žluté kartě opustit hřiště, a Slavia tak dohrávala v deseti. Přesilovou hru domácí využili už v sedmdesáté třetí minutě. Z hranice vápna vypálil Jakub Mikušík a jeho rána zapadla přesně k levé tyči hostující brány. Střelec vyrovnávací branky na hřišti dlouho nevydržel. V sedmdesáté páté minutě se Jakub Mikušík dopustil faulu ve středu hřiště a po druhé žluté kartě mířil, podobně jako deset minut před ním hráč Slavie, do kabin.

Zbytek zápasu rozhodující branku nepřinesl a ke slovu se dostaly penalty.

 

Do penaltového rostřelu nevstoupila Dobruška ideálně, hned v první sérii domácí svůj kop neproměnili, naopak hosté se dostali do vedení. V dalším průběhu už byla Dobruška stoprocentní a proměnila čtyři penalty, zatímco Slavia dvakrát zaváhala – jednou trefila tyč, jednou přestřelila. Po penaltové výhře 4:2 se tak Dobruška mohla radovat z dvoubodové výhry.


 



Ohlasy k zápasu



FC Slavia Hradec Králové
Josef Pleskot - trenér FC Slavia HK: V zápase jsme dvakrát vedli, přesto jsme nedokázali utkání dovést do vítězného konce. Penaltová loterie opět skončila v náš neprospěch.



Sestavy


SK Dobruška
M. Pěnička [-] - J. Effenberk [-] , F. Šotola [-] , V. Malý [-] , D. Eimann [-] , J. Mikušík [-] , M. Valášek [-] (56. A. Zilvar [-] ) , R. Dědeček [-] (56. R. Čopík [-] ) , L. Žid [-] , A. Jeníček [-] (83. L. Vrátný [-] ) , M. Majer [-] (89. J. Hubáček [-] )

FC Slavia Hradec Králové
J. Moník [-] - P. Polanský [-] , J. Lán [-] - J. Linhart [-] - Š. Derner [-] (89. J. Mukařovský [-] ) , M. Klicnar [-] , J. Šedina [-] , J. Špaček [-] , M. Hutla [-] (62. L. Derner [-] ) , M. Brázda [-] (91. T. Kašpar [-] ) , M. Dostál [-]

ŽK: 32. J. Mikušík , 67. A. Jeníček , 89. J. Hubáček - 32. J. Špaček . ČK: 75. J. Mikušík - 65. J. Špaček .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Čejchan Ondřej - VÍTEK Pavel, HORSKÝ Leonard.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.