1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2017 10:15

22.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přímý kop Michala Brázdy rozhodl o výhře Slavie


Branky


0

Dlouho vyrovnaný zápas nabídl branku až ve své závěrečné čtvrtině. Domácí Michal Brázda byl blízko gólu už v prvních vteřinách zápasu, nakonec si ale na svůj moment musel počkat až do sedmdesáté minuty, kdy střelou z přímého kopu rozhodl o výhře Slavie.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Fotbalisté Slavie začali svižně. Už po dvaceti sedmi vteřinách se do zakončení dostal Michal Brázda. Hráč Slavie se octl úplně sám na zadní tyči hostující brány, jeho nepříliš razantní hlavičku ale zlikvidoval jaroměřský gólman Michal Ondráček. Hosté se hrozily křídelními náběhy, domácí obránci jim ale nedovolili akce zakončit. Slávisté se ke střelám na hostující branku dostali i díky přímým kopům, ty však v patnácté minutě zblokovala jaroměřská zeď.

 

Skóre se mohlo měnit ve dvacáté minutě. Filip Korenčík se po přihrávce Jana Bana dostal za domácí obranu. Ten místo přímého zakončení zvolil kličku, kterou chtěl obejít brankáře Moníka. Domácí gólman se však nachytat nenechal a Korenčíka o míč připravil. Tato akce nicméně odstartovala aktivní pasáž Jaroměře. V posledních minutách poločasu hrozili Jaroměřští po rohových kopech, kdy se k nim odrážel balon, Jan Moník se ale překonat nenechal. 

Ve druhém poločase Slavia držela balon a kombinovala, zatímco fotbalisté Jaroměře se snažili udeřit z rychlých protiútoků. V šedesáté druhé minutě se na levé straně otevřel prostor pro Michala Dostála, jeho zakončení na bližší tyč ale vystihl jaroměřský gólman Ondráček. V následujících minutách se domácí usadili na útočné polovině a soupeře uzamkli ve jeho vlastním vápně. V sedmdesáté minutě Slavia vybojovala přímý kop, kterého se ujal Michal Brázda. Na jeho prudkou ránu gólman Ondráček nedosáhl a míč poprvé rozvlnil sít.

 

V závěru zápasu se Slavia nedostala pod tlak, a naopak mohla ještě navýšit své těsné vedení. V osmdesáté druhé minutě se do hokejového brejku dva na jednoho dostal Šimon Derner spolu s bratrem Lukášem Dernerem. Zakončující hráč však netrefil ideálně a míč minul bránu. Slavia přesto dovedla zápas do vítězného konce a vybojovala tři body. 



Ohlasy k zápasu


FC Slavia Hradec Králové
Josef Pleskot - trenér FC Slavia HK: Hradecký majáles a kritický personální stav pro nadcházející víkend - to byl rébus pro páteční večer. Jsem rád, že hráči, kteří do utkání zasáhli, trpělivě bojovali až do samotného závěru a po brance ze standardní situace zvítězili. Dle mého názoru je vítězství zasloužené a hráče chválím za bojovný výkon.




Sestavy


FC Slavia Hradec Králové
J. Moník [-] - P. Polanský [-] (61. J. Šedina [-] ) , J. Lán [-] - J. Linhart [-] , M. Hloušek [-] - Š. Derner [-] (85. T. Kašpar [-] ) , M. Klicnar [-] , T. Baťka [-] , J. Špaček [-] (71. L. Derner [-] ) , M. Brázda [-] , M. Dostál [-]

FK Jaroměř
M. Ondráček [-] - P. Heidler [-] (81. F. Vondrouš [-] ) , M. Ponikelský [-] , M. Čenovský [-] , F. Korenčík [-] , J. Bano [-] (66. M. Knap [-] ) , M. Michálek [-] , M. Kilevník [-] , L. Müller [-] , A. Horák [-] , D. Valášek [-] (46. M. Petráček [-] )

ŽK: 38. M. Hloušek , 84. J. Linhart - 75. M. Knap , 79. M. Petráček .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Havel Tomáš - PAULUS Petr, ZLATNÍK Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.