2:1p.
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2017 16:30

20.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hořická Jiskra po penaltách zdolala Dobrušku


Branky


0

Dobruška si v prvním poločase vytvořila řadu šancí, z nichž využila jedinou. Ve druhé půli byli aktivnější domácí, v jejichž dresu se po minutě na hřišti prosadil Petr Kolovrátník. Zápas tak dospěl do penalt, ve kterých byli přesnější domácí Hořice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivnější Dobruška

V prvním poločase se více činili fotbalisté Dobrušky. Hosté poprvé zahrozili už v šesté minutě, po centru z pravé strany ale dobrušský zakončovatel minul hořickou bránu. Vzápětí se sice připomněla i Jiskra, jejíž technický obstřel minul pravý horní roh brány Marka Pěničky, od této chvíle ale úřadovali převážné hosté. V pětadvacáté minutě Dobruška rozehrávala standardní situaci. Po centru se k hlavičce dostal jeden z hodujících hráčů, jeho zakončení však těsně minulo pravou tyč. O několik minut později obešel hostující Martin Valášek na levé straně domácího obránce, po pěkném uvolnění však následovala další střela mimo.

 

Bezgólový stav vydržel do třicáté páté minuty. Další centr z pravé strany tentokrát přesně našel hlavu Jakuba Mikušíka a ten neomylně posla míč za záda brankáře Pavla Žižky. Dobruška tak vedla po prvním poločase 0:1. 

Aktivnější Hořice

Hned zkraje druhé půle se chyby dopustil brankář Pavel Žižka, který vyběhl mimo své vápno, balon ale odkopl pouze k hráčům hostů. Dobrušský Martin Valášek však nakonec nenašel klid pro přesné zakončení. Od této chvíle začaly přebírat ofenzivní otěže zápasu domácí Hořice, a to i díky vyloučení Erika Týfy, který v padesáté sedmí minutě viděl druhou žlutou kartu. Domácí se nejprve dostali k prudké střele z úhlu, kterou Marek Pěnička vyrazil na roh. V jednasedmdesáté minutě ale dobrušský gólman neudržel domácí přízemní střelu, míč se odrazil k Petru Kolovrátníkovi, kterému stačila minuta na hřišti, aby skóroval. V závěrečných minutách mohla Jiskra strhnout vedení na svoji stranu, ve vyložené příležitosti ale domácí minuly bránu. Ke slovu se tak dostal penaltový rozstřel.

 

 

 

Vyrovnaný penaltový rozstřel pomohla rozhodnout čtvrtá série. Dobrušský Marcel Majer se nepřidal k ostatním úspěšným střelcům, nastřelil pouze břevno hořické brány, a domácí se tak ujali průběžného vedení 4:3. Mečbol měl na svých kopačkách domácí David Melaga, který si v této situaci poradil a rozhodl o dvoubodové výhře Jiskry. 



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Hořice
Josef Vydra - vedoucí TJ Jiskra Hořice: Zápas rozdílných poločasů mohl skončit jak výhrou hostí, tak i naší, a remíza byla asi zasloužená. První poločas byl z naší strany velmi špatný a proti dobře hrající Dobrušce jsme byli za stav 0:1 hodně rádi. V druhém poločase se i díky vyloučení obraz hry změnil a kromě vyrovnání jsme měli i další šance. Kdybychom však vyhráli za tři body bylo by to pro hosty hodně kruté a pro nás i nezasloužené. Dva body bereme.




Sestavy


TJ Jiskra Hořice
P. Žižka [-] - J. Šeda [-] , M. Vodnárek [-] , P. Ruml [-] , M. Tomáš [-] (68. V. Kulhánek [-] ) - P. Palm [-] , P. Kuneš [-] (82. J. Kuneš [-] ) , J. Rozsévač [-] , Z. Nečesaný [-] - A. Vávra [-] (70. P. Kolovrátník [-] ) , D. Pour [-] (82. D. Melaga [-] ) -

SK Dobruška
M. Pěnička [-] - L. Žid [-] , R. Dědeček [-] (35. D. Eimann [-] ) , F. Šotola [-] (89. M. Hájek [-] ) , J. Effenberk [-] , J. Mikušík [-] , M. Valášek [-] (68. M. Majer [-] ) , E. Týfa [-] , L. Gerža [-] , M. Jirásek [-] (80. V. Malý [-] ) , P. Krahulec [-]

ŽK: 5. P. Palm , 42. M. Vodnárek , 56. D. Pour , 60. J. Šeda , 88. P. Ruml - 26. M. Valášek , 51. L. Žid , 52. E. Týfa . ČK: 57. E. Týfa .
Počet diváků: 255. Rozhodčí: Miškář Karel - DUJSÍK Martin, STEJSKAL Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.