M. Klicnar 90. (p.)
1:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2017 10:15

20.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libčany zvládly zápas na hřišti Slavie


Branky


90. M. Klicnar (p.) - 61. M. Mařas , 86. A. Chromek
0

Fotbalisté Libčan si ze hřiště Slavie odvezli tři body za výhru 1:2 a minimálně do nedělního zápasu Cidliny se posunuli na první místo tabulky

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pětačtyřicet minut ticha a gólový druhý poločas

Na první závar se čekalo pouze do páté minuty. Libčany se dostaly do vápna Slavie a přehodily gólmana Moníka. Lob hostujícího hráče ale nebyl natolik důrazný, a proto se Jan Moník stihl vrátit právě včas, aby zachytil balon ještě před brankovou čárou. V dalším průběhu se hrálo oboustranně vyrovnané utkání. Jak Slavia, tak Libčany si vytvořily několik náznaků šancí. Především prostřednictvím standardních situací a centrovaných balonů. Úvodní branka ale v prvním poločase nepadla.

Obraz hry se příliš nezměnil ani ve druhém poločase. Oba týmy se snažily posílat balon do vápna soupeře, útočící hráči se ale neprosazovali snadno. Na první gól zápasu se tak čekalo až do šedesáté minuty. V té době rozehrávaly Libčany rohový kop. Na centrovaný balon si naskočil hostující Tomáš Kabeláč, který hlavou umístil míč do sítě a otevřel skóre zápasu.

 

V závěru se sice Slavia držela na míči, její kombinace ale probíhala příliš daleko od brány Libčan. Hosté byli navíc kolem vlastního vápna dostatečně důrazní a nepouštěli domácí do zakončení. I přes platonický tlak Slavie se podruhé prosadily Libčany. V osmdesáté šesté minutě hosté poslali centrovaný balon do domácího vápna. Brankář Jan Moník proti vysokému balonu sice vystoupil, v rukavicích ho ale neudržel. Míč tak dopadl přímo k Adamu Chromkovi, který doklepl míč do odkryté sítě a zvýšil vedení Libčan. V devadesáté minutě se domácím podařilo snížit, když faul hostů potrestal proměněnou penaltou střídající Marek Klicnar. Zároveň s jeho gólem však zazněl finální hvizd rozhodčího. Libčany tak zvítězily na hřišti Slavie 1:2.



Ohlasy k zápasu


FC Slavia Hradec Králové
Josef Pleskot - trenér FC Slavia HK: Z naší strany nepovedené utkání, ve kterém jsme si nedokázali šance ani vytvořit. Soupeř nás, díky aktivnímu napadání po celém hřišti, nepustil ke kombinační hře a zaslouženě zvítězil.




Sestavy


FC Slavia Hradec Králové
J. Moník [-] - J. Lán [-] , P. Polanský [-] , M. Šolc [-] - J. Linhart [-] , M. Dostál [-] , M. Hloušek [-] - Š. Derner [-] , M. Hutla [-] (53. L. Feko [-] ) , T. Erber [-] (81. M. Klicnar [-] ) , M. Brázda [-] (81. A. Zapletal [-] )

SK Libčany
M. Tošovský [-] - D. Hůlka [-] , T. Kabeláč [-] , M. Ježek [-] (89. P. Zatloukal [-] ) , M. Friedl [-] , P. Rompotl [-] , A. Polyakov [-] (70. O. Karanský [-] ) , M. Černý [-] , J. Mokrý [-] (84. J. Mašek [-] ) , M. Mařas [-] , A. Chromek [-]

ŽK: 71. J. Linhart , 84. P. Polanský - 6. A. Polyakov , 41. D. Hůlka , 90. T. Kabeláč .
Počet diváků: 88. Rozhodčí: Vítek Pavel - BUCHTA Petr, KLEČKA Ivan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.