Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2017 16:00

19.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Centry všude, kam se podíváš


Branky


0

Prim hrály v zápase Vysoké a Červeného Kostelce centrované balony, po kterých padly všechny tři góly prvního poločasu. Červenému Kostelci se ve druhé půli nepodařilo smazat manko, a Vysoká tak získala tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Během úvodních minut poslala Vysoká vstříc červenokosteleckému vápnu velké množství centrů, z nichž část hostující obrana zblokovala. V sedmnácté minutě ale centrovaný balon Jaroslava Jelínka propadl až na hranici malého vápna. Do zakončení se položil Jan Podlipný, který přesnou hlavičkou k tyči otevřel skóre zápasu. Centr přinesl gólový úspěch i v pětadvacáté minutě. Červenokostelecký gólman Petr Kobos neudržel po rohovém kopu míč ve svých rukavicích a do zakončení, které znamenalo zvýšení na 2:0, se dostal útočník Jan Pražák.

V dalším průběhu pokračovala Vysoká v aktivní hře, nakonec se ale proti domácí obrátila jejich vlastní zbraň. V šestatřicáté minutě rozehrávali hosté rohový kop a ke gólové hlavičce se ve vápně dostal Ondřej Koval, který snížil na poločasových 2:1.

 

Domácím se vydařil vstup do druhého poločasu. V padesáté minutě se sražený centr Filipa Huška dostal k Petru Kulhánkovi. Ten se pohotově opřel do zakončení a jeho střela se od tyče odrazila za záda marně se natahujícího brankáře Kobose. Hosté přišli s relativně rychlou odpovědí, která slibovala zdramatizování závěrečných minut. V šedesáté druhé minutě domácí zaváhali ve vlastním pokutovém území. Obraně Vysoké se nepodařilo odvrátit balon, ke kterému se tak na hranici malého vápna dostal David Poláček. Červenokostelecký hráč se dlouho nerozmýšlel a rozhodným zakončením ho horní rohu brány snížil na 3:2.

Červený Kostelec se tlačil do útoku, souvislý tlak si ale nevytvořil. Nakopávané a centrované balony hostů dokázala domácí obrana odvracet do bezpečí. V pětasedmdesáté minutě rozehrávali hosté rohový kop, po kterém gólman Pavliš vyboxoval míč pouze k hráčům v červeném. Za svého brankáře ale na čáře zaskočili obránci Vysoké, kteří odvrátili vyrovnání. Vysoká tak udržela své jednogólové vedení a zvítězila 3:2. 



Sestavy


FK Vysoká nad Labem
M. Pavliš [-] - M. Ptáček [-] , J. Jelínek [-] , J. Píša [-] , F. Hušek [-] - P. Samek [-] , J. Podlipný [-] , J. Strachota [-] (65. P. Duben [-] ) , P. Kulhánek [-] (91. T. Novotný [-] ) - J. Pražák [-] (83. M. Píša [-] ) , V. Bělka [-]

TJ Červený Kostelec
P. Kobos [-] - D. Hála [-] - S. Štelzig [-] (87. D. Veseleňák [-] ) , M. Barták [-] , D. Petrů [-] - O. Koval [-] - M. Kováčik [-] , D. Škoda [-] , T. Martínek [-] , D. Poláček [-] (72. M. Srkal [-] ) , M. Fireš [-]

ŽK: 79. J. Podlipný , 92. F. Hušek - 42. S. Štelzig , 42. O. Koval , 91. D. Škoda .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Šmíd Miroslav - HNĚTYNKA Jaroslav, BAČO Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.