0:1p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2017 15:00

18.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libčany zdolaly Červený Kostelec v rozstřelu


Branky


0

I přes snahy obou mužstev nebyla během vyměřených devadesáti minut k vidění žádná branka. O držiteli dvou bodů tak rozhodoval až penaltový rozstřel, který vyšel lépe Libčanům

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezgólových devadesát minut

V první dobré šanci se octli domácí fotbalisté. Červenokostelečtí ve čtvrté minutě rozehrávali rohový kop, po kterém se jeden z jejich hráčů dostal k hlavičce. Zakončení mířilo do horního rohu brány, gólman Libčan Matěj Tošovský se ale vytáhl s pohotovým zákrokem a šanci zlikvidoval. Domácí v dalším průběhu poločasu těžili z efektivního přechodu do útoku. Červenokosteleckým stačilo pár přihrávek a rychlé nohy. Ani Libčany nechtěly v útoku zahálet, domácí obrana jim však svým důrazem nedávala příliš prostoru a blokovala jejich střely. Do nadějné příležitosti se hosté dostali ve třicáté třetí minutě. Jeden z hráčů Libčan se ve vápně octl sice v poměrně nevýhodném úhlu, přesto namířil své zakončení k zadní tyči. Červenokostelecký brankář Petr Kobos ale byl pozorný a střelu hostů zpacifikoval. I proto skončil první poločas bezbrankovou remízou.

Ve druhém poločase se obraz hry příliš nezměnil a spolu s ním se neměnilo ani skóre. V padesáté páté minutě Libčany chybovaly v rozehrávce, Červenému Kostelci se nabídla nadějná šance, se kterou ale domácí nenaložili ideálně a minuli bránu. Rozhodnutí nepřinesly ani poslední minuty. Domácí se v devadesáté minutě dostali po levé straně do vápna Libčan, jejich zakončení ale těsně minulo pravou tyč. O vítězi tak rozhodovaly až penalty.

Penaltový rozstřel vyšel lépe Libčanům, které byly stoprocentní. V dresu Červeného Kostelce hned v první sérii netrefil bránu gólman Petr Kobos, ve třetí sérii vychytal domácího střelce brankář Libčan Matěj Tošovský. Libčany proměnily všechny čtyři penalty a zvítězily poměrem 2:4. 



Ohlasy k zápasu


TJ Červený Kostelec
Josef Macek - vedoucí mužstva TJ Červený Kostelec: Představil se u nás ambiciozní celek z Libčan. V prvním poločase nebylo moc krásy, ale hosté měli více kvality. Druhý poločas byl z naší strany kvalitnější, vypracovali jsme si dvě vyložené šance, ale neuspěli jsme, a tak utkání skončilo remízou. V penaltovém rozstřelu byl šťastnější celek z Libčan, kterému gratulujeme k bodu navíc.




Sestavy


TJ Červený Kostelec
P. Kobos [-] - P. Bárta [-] , K. Havlíček [-] , D. Hála [-] - M. Srkal [-] , S. Štelzig [-] (83. J. Hundák [-] ) , M. Barták [-] , D. Petrů [-] - O. Koval [-] - T. Martínek [-] , M. Vít [-]

SK Libčany
M. Tošovský [-] - D. Hůlka [-] , T. Kabeláč [-] , M. Friedl [-] (67. J. Mokrý [-] ) , P. Jiřík [-] (87. L. Hubička [-] ) , S. Libřický [-] , A. Chromek [-] , A. Polyakov [-] (79. P. Rompotl [-] ) , M. Černý [-] , M. Mařas [-] , O. Karanský [-]

ŽK: 29. S. Štelzig , 59. M. Barták , 78. D. Petrů - 62. O. Karanský , 68. M. Černý , 77. T. Kabeláč .
Počet diváků: 305. Rozhodčí: Martínek Miroslav - FILIP Miroslav, ŠEDIVÝ Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.