2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2017 15:00

18.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Produktivnější Kostelec porazil Jaroměř


Branky


0

Ani na třetí pokus se Jaroměři nepodařilo na jaře zvítězit. Fotbalistům Jaroměře se v zápase s Kostelcem nepodařilo proměnit řadu šancí. Kostelec naopak dvakrát skóroval, a tedy zvítězil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kostelec prostřednictvím aktivního Haška otevírá skóre

V úvodu si herní převahu vytvořili fotbalisté Jaroměře, kteří se usadili na polovině soupeře, k výrazně nebezpečnějšímu zakončení se ale nedostali. Hrozili i domácí. Zhruba po šesti minutách hry se Kostelečtí dostali do rychlého protiútoku. Po přihrávce Jana Švandrlíka, který brejk domácích vedl, se do zakončení dostal Aleš Hašek, z velkého úhlu ale na gólmana Michala Ondráčka nevyzrál. V průběhu dalších minut se akce střídaly na obou stranách, fotbalistům Jaroměře však v zakončení scházela potřebná přesnost. Pro obranu Jaroměře znamenal velké nebezpečí útočník Aleš Hašek. Domácí hráč s číslem sedm se několikrát prosmýkl defenzivou hostů, ani on si však před gólmanem nepočínal ideálně a několik svých šancí neproměnil.

 

Útočné akce bez gólové tečky pokračovaly až do třicáté deváté minuty. Kostelec sehrál akci po levé straně, která vyústila centrovaným balonem do vápna. Na přihrávku si do pokutového území nemohl naběhnout nikdo jiný než Aleš Hašek, který doklepl balon za záda bezmocného gólmana Ondráčka a otevřel skóre zápasu. Ještě před koncem první půle se Jaroměř dostala do dalšího náznaku šance, gólu se ale hosté ani tentokrát nedočkali. Poločas tak skončil vedením Kostelce 1:0.

Bezgólové snahy Jaroměře

Ve druhé půli se hosté pochopitelně snažili o vyrovnání. Zhruba po hodině hry vyslala Jaroměř nadějný centr do kosteleckého vápna, pro nabíhajícího Daniela Valáška ale byla přihrávka příliš dlouhá. O pár minut později domácí málem zopakovali scénář, který předcházel prvnímu gólu. Souhru Jana Švandrlíka a Aleše Haška ale v poslední chvíli překazil střídající Vojtěch Vladeka, který odvrátil balon na roh.

 

Vyhlídky na závěrečný tlak se Jaroměři zamlžily v osmdesáté čtvrté minutě. Lukáš Müller neudržel nervy na uzdě a neodpustil si hanlivá slova vůči rozhodčímu. Jaroměřský hráč proto s červenou kartou opustil hřiště a hosté zbývající minuty dohrávali o deseti. Minutu před koncem vyměřeného času způsobili domácí ve vápně soupeře závar, který vyústil nastřeleným břevnem a následným pohotovým zákrokem gólmana Ondráčka. V úplném závěru Kostelec potvrdil svoji výhru, když střídající Tomáš Králík překonal obranu Jaroměře a střelou k tyči završil skóre zápasu. 



Ohlasy k zápasu



FK Jaroměř
Roman Kyral - trenér FK Jaroměř: V poli vyrovnaný zápas, rozdíl byl jen v tom, že domácí se snažili své útočné akce zakončit střelou, my vymýšleli ještě lepší pozice a za celý zápas nevystřelili na branku. Z tohoto pohledu domácí zvítězili zaslouženě.



Sestavy


FK Kostelec nad Orlicí
T. Matoušek [-] - K. Kaplan [-] , M. Klouda [-] , M. Cvejn [-] (90. T. Kozel [-] ) , P. Klapal [-] , O. Furda [-] , J. Švandrlík [-] (81. J. Cvejn [-] ) , J. Kvasnička [-] , A. Hašek [-] (88. T. Králík [-] ) , L. Šrámek [-] , D. Krupka [-] (57. L. Plocek [-] )

FK Jaroměř
M. Ondráček [-] - A. Horák [-] , P. Heidler [-] (78. F. Korenčík [-] ) , M. Ponikelský [-] , F. Vondrouš [-] , D. Valášek [-] (60. V. Vladeka [-] ) , J. Bano [-] , M. Michálek [-] , M. Kilevník [-] , L. Müller [-] , M. Čenovský [-]

ŽK: 66. P. Klapal , 70. M. Klouda , 73. J. Švandrlík - 36. M. Ondráček , 51. M. Michálek . ČK: 84. L. Müller .
Počet diváků: 230. Rozhodčí: Šiling Karel - MLYNÁŘ Michal, KUBÁLEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.