Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.03.2017 14:30

16.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Červený Kostelec si jasně poradil s Broumovem


Branky


0

První jarní utkání postavilo třetímu Červenému Kostelci do cesty čtrnáctý Broumov. Domácí potvrdili svoji roli favorita a ve stylu mnichovského Bayernu přehráli svého soupeře poměrem 5:1. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nebezpečnější Červený Kostelec se dostává do vedení

Fotbalisté Červeného Kostelce vstoupili do zápasu aktivně. Už během prvních minut předvedli domácí několik nebezpečných náběhů do vápna soupeře, který prozatím odolával. Červenokostelečtí hrozili především po pravé straně a v desáté minutě musela broumovská obrana zastavit jeden z takovýchto útoků faulem. Následnou standardní situaci domácí rozehráli na Ondřeje Kovala, který si odskočil od bránícího hráče a přízemní střelou k tyči otevřel skóre zápasu.

 

Broumovu se nedařilo na vedoucí gól domácích odpovědět. Náznaky šancí hostů ztroskotávaly nepřesnými přihrávkami. V pětadvacáté minutě hosté rozehrávali rohový kop a dostali se k zakončení, které domácí jen taktak odvrátili na další roh. Ve třicáté čtvrté minutě si Červenokostelečtí naběhli do rozhozené obrany Broumova. Když už se zdálo, že dvojice domácích hráčů celou akci překombinovala a zbrzdila, dostal se k míči z druhé vlny doplňující Sebastian Štelzig, který překonal brankáře Jakuba Drahoráda a zvýšil na 2:0. 

Domácí třemi góly rozhodují

Pět minut po zahájení druhého poločasu mohl Červený Kostelec přidat třetí gól. Díky svižné akci se domácí dostali do vápna Broumova, kde se však dvěma pohotovými zákroky předvedl gólman Drahorád. Domácí se dostali i k dorážce, ta ale nebyla přesná. Třetí trefy se domácí přesto dočkali. V padesáté druhé minutě přesně zakončoval David Petrů, který zužitkoval centr z levé strany přesnou hlavičkou k tyči.

Naději do závěrečné čtvrthodiny Broumovští dostali v sedmdesáté čtvrté minutě. K Ladislavu Hanzlíkovi se v pokutovém území snesl dlouhý balon a hostující hráč bez přípravy usměrnil míč za záda domácího gólmana. Takový stav ale vydržel pouhé tři minuty. V sedmdesáté sedmé minutě rozehrával domácí Karel Havlíček standardní situaci, po které se míč postupně dostal až ke Kristiánu Čápovi, který dopravil míč do sítě a vrátil Červenému Kostelci třígólové vedení. Tento gól hosty pravděpodobně definitivně zlomil, už o minutu později totiž na 5:1 dával Sebastian Štelzig. Domácí tak v poklidu dohrávali závěrečné minuty a posléze se radovali z jednoznačného vítězství.   



Sestavy


TJ Červený Kostelec
P. Kobos [-] - D. Škoda [-] , P. Bárta [-] , K. Havlíček [-] (81. M. Vít [-] ) , D. Hála [-] - M. Srkal [-] , D. Petrů [-] , S. Štelzig [-] (78. J. Hundák [-] ) , M. Barták [-] , M. Kováčik [-] (71. T. Martínek [-] ) - O. Koval [-] (63. K. Čáp [-] ) -

TJ Slovan Broumov
J. Drahorád [-] - O. Gago [-] (28. M. Štejnar [-] ) , K. Šprinc [-] , D. Panny [-] , J. Michálek [-] - D. Hušek [-] (28. L. Novák [-] ) , D. Svoboda [-] , J. Šimon [-] , E. Wilke [-] - M. Gago [-] (76. M. Dostál [-] ) , T. Němeček [-] (59. L. Hanzlík [-] )

ŽK: 88. D. Hála - 4. J. Michálek , 76. M. Štejnar , 90. D. Svoboda .
Počet diváků: 245. Rozhodčí: Miškář Karel - DUJSÍK Martin, ŠLEZINGR Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.