L. Hlava 55.
D. Hlava 85. (p.)
2:1
(0:1)
34. M. Haken
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.03.2017 10:00

16.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Provodov v závěru dokonal obrat s Vysokou


Branky


55. L. Hlava , 85. D. Hlava (p.) - 34. M. Haken
0

Duel mezi Provodovem a Vysokou nabídl bojovnou podívanou. Provodov sice první poločas prohrál poměrem 0:1, ve druhé půli už ale domácí svůj výkon zpřesnili a díky dvěma gólům otočili výsledek na svoji stranu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vysoká se dostává do vedení

Oba týmy se v prvním poločase přetahovaly v tom, kdo bude útočit. V první čtvrthodině to byli spíše domácí, kdo se pohyboval v prostorech před soupeřovou bránou. Žádný z centrů se ale neujal a ani průnikové přihrávky nenašly správné adresáty. Po tomto úseku převzali útočnou inciativu hosté z Vysoké. I ti posílali do vápna Provodova centrované balony, do nebezpečného zakončení se ale ani oni nedostali. V pětadvacáté minutě se sice Vysoká dostala po dlouhém autu do zakončení, hlavička ale mířila do středu branky, kde stál připravený gólman František Baláž. S přibývajícími minutami se ale Provodov dostával ve vlastním pokutovém území pod větší a větší tlak. Vysoká byla v leckterých případech důraznější a získávala balon. Ve třicáté čtvrté minutě se díky důrazu dostal k balonu na hranici vápna Michal Haken a přesnou střelou do horní části brány otevřel skóre zápasu.

 

Po inkasované brance se Provodovští znovu probrali. Dvě minuty po úvodním gólu Vysoké se domácí dostali ve vápně do zakončení, hosté ale jejich střelu srazili na roh. I po následném rohu se Provodov dostal do střeleckého zakončení, to však mířilo nad břevno. Závěrečné minuty poločasu nadále přinášely vzruch před oběma brankáři. Ve třicáté deváté minutě se do vápna prokličkoval jeden z Provodovských, jeho střelu na zadní tyč ale vyrazil gólman Milan Pavliš na roh. Provodovu v průběhu celého poločasu pomáhaly rohové kopy i dlouhá autová vhazování. Ve čtyřicáté třetí minutě dostali domácí po autu míč až na hranici malého vápna, kde se jeden z domácí pokoušel o akrobatické zakončení přes hlavu. Tento pokus ale zblokovala hostující obrana, která srazila míč do zámezí. Vysoká si tak z prvního poločasu odnesla, i přes aktivní závěr Provodova, vedení 0:1. 

Provodov v závěru obrací skóre

Útočnou aktivitu ze závěru první půle si domácí přenesli i do druhého poločasu. V padesáté páté minutě Provodov zahrával standardní situaci, po které se míč ve vápně Vysoké dostal k Lukáš Hlava a ten srovnal na 1:1. Za vyrovnaného stavu si náznaky šancí vytvořily oba týmy. Gólu na jedné či druhé straně tak bránily nepřesnosti v zakončení a pozorní brankáři. Zhruba deset minut před koncem se hráč Vysoké prodral po pravé straně do vápna a odcentroval. Míč našel dalšího hostujícího hráče ve žlutém, který z hranice malého pokutového území vypálil k tyči, jeho střelu ale výborným zákrokem zastavil provodovský gólman František Baláž.

Rozhodující moment přišel v osmdesáté čtvrté minutě. Unikající hráč Provodova svedl ve vápně soupeře s hráčem Vysoké souboj, po kterém oba fotbalisté upadli na zem. Rozhodčí dlouho neváhal a nařídil pokutový kop ve prospěch domácích. Penalty se ujal David Hlava, který se přízemní střelou trefil do levého rohu a otočil skóre na stranu Provodova. Závěrečné minuty byly oboustranně nervózní, a to nejen na hřišti. Provodov bránil těsně vedení, Vysoká se snažila za každou cenu vyrovnat. Standardních situací se ve vápně soupeře účastnil i hostující brankář Milan Pavliš, ani jeho přítomnost ale k vyrovnání nevedla. Provodovu tak otočil nepříznivý výsledek a zvítězil 2:1. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Provodov
Petr Dudek - trenér Sokol Provodov: Velice cenné vítězství se soupeřem, který byl po celý zápas fotbalovější, ale několik jejich šancí pochytal skvělý Baláž. My jsme po celý zápas bojovali a odměnou jsou pro nás tři body. Myslím si, že soupeř může být naštvaný hlavně sám na sebe.




Sestavy


TJ Sokol Provodov
F. Baláž [-] - P. Čtvrtečka [-] , T. Fiedler [-] , O. Nejman [-] (81. J. Kulhánek [-] ) , M. Punar [-] , J. Chmelík [-] - P. Kratěna [-] (64. D. Bogusz [-] ) , O. Vrabec [-] , L. Hlava [-] - L. Nožka [-] (90. L. Bek [-] ) , D. Hlava [-]

FK Vysoká nad Labem
M. Pavliš [-] - J. Píša [-] (88. P. Kulhánek [-] ) , R. Růžička [-] (74. J. Strachota [-] ) , M. Ptáček [-] , T. Prorok [-] - P. Samek [-] , J. Škvrňák [-] (67. D. Starý [-] ) , J. Podlipný [-] , M. Haken [-] - V. Bělka [-] , J. Pražák [-]

ŽK: 29. D. Hlava , 73. M. Punar - 75. T. Prorok , 85. J. Píša , 85. M. Ptáček .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Žerovnický David - ŠILING Karel, MLYNÁŘ Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.