K. Bauer 20. (vl.)
K. Šaman 78.
2:5
(1:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2017 15:00

26.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stříbro padlo s Halží, šance na bronz nevyužilo


Branky


20. K. Bauer (vl.) , 78. K. Šaman - 2. R. Mrenka , 25. M. Trefilík , 39. D. Karmazin , 63. A. Herout , 81. R. Mrenka
0

Poté, co Studánka nečekaně ztratila bod v Černošíně měl jednoznačně nejblíže ke konečné třětí příčce Baník Stříbro. To na své půdě přivítalo Halži a stačilo mu proti ní jen obhájit roli favorita. Nakonec ale uspět nedokázal. Halže se na poslední letošní utkání připravila lépe a nakonec ze Stříbra odvezla všechny obdy za výhru 5:2. Stříbro tak zůstane čtvrté a bude čekat, zda jej ještě nepředskočí Přimda, která má poslední zápas teprve před sebou. Halže skončí nejspíš osmá. Teoreticky by jí ale ještě mohly sesadit Bezdružice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli skórovala jen Halže

Stříbro od začátku nějak nestíhalo. Muselo posílit nejlepšími hráči svůj A-tým a samo v důležitém utkání od začátku ztrácelo. Halže měla navrch a už ve třetí minutě její převahu úvodní brankou podložil René Mrenka. I nadále byla Halže lepší, Stříbro se sice snažilo, ale i ve chvílích, kdy mělo krátkodobý nápor bylo v podstatě bezzubé. Dělalo navíc i hodně chyb v obraně, a tak měla jistější Čechie dost protoru. Přesto se Bnaíku podařilo ve dvacáté minutě vyrovnat, když si míč nechtíc srazil do vlastní branky Karel Bauer. Halže se ale po vlastním zásahu rychle otrkala. Opět začala více tlačit, až se jí podařilo opět uzmout vedení po zásahu Milana Trefilíka. Ve zbytku půle Halže své vedení spíše kontrolovala. Dobře bránila a nechávala bezzubého souepře kombinovat. Sama sázela hlavně na rychlé protiútoky. Stříbro ale nebylo nebezpečné, i když hrál os balónem více, a Halže se mu díky své taktice dokázala v devětatřictáé minutě ještě více vzdálit, když na již velmi slibných 3:1 zvýšil Daniel Karmazin. Stříbro nedokázalo v posledních úpěti minutách nijak zareagovat, a tak se do šaten za stavu 1:3 nakonec také odcházelo.

Herout rozhodl, nepomohl ani Šamanůův zásah

Ve druhé půli se už zápas v podstatě jen dohrával, oba týmy se dost uvolnily a zápas si v podstatě jen užívaly. Více s balónem hrál Baník, který ale zůstával na úrovni nebezpečnosti na hodně nízkých číslech, a tak měla Halže vše bezpečně pod kontrolou. Navíc ve třiašedesáté minutě konečně dokázala využít jedné ze svých šancí z druhé půle a definitivně tak rozhodla. Trefit se dokázal Aleš Herout. Pak už skutečně vůbec o nic nešlo a diváci se bavili celkem pohledným, otevřeným a uvolněným fotbalem. V této fázi dokázal ještě snížit Karel Šaman, ale za Halži během chvíle odpověděl další trefou René Mrenka, a pak už se rozdíl tři branek neměnil. Zápas už se v poklidu dohrál a Halže mohla na závěr sezóny oslavovat cenný skalp.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Stříbro B
Karel Šaman: My jsme museli poslat několik hráčů s A-týmem, takže jsme byli v hodně slátané sestavě. Hrál ose celkem otevřeně, oba týmy měly dost šancí, ale Halže trestala naše chyby v obraně, a proto utkání skončilo tak, jak skončilo. Klukům chci určitě poděkovat za celou sezónu, nehráli jsme špatně a určitě jsme spokojení s tím, že jsme jako nováček hráli tak vysoko. Teď si dáme pauzu a příští rok bychom třeba mohli i pomýšlet na postup.

TJ Čechie Halže
Čechie Halže: Halže se k utkání zatím ještě nestačila vyjádřit.



Sestavy


TJ Baník Stříbro B
J. Jareš [-] - A. Němec [-] , J. Balogh [-] , K. Šaman [-] , P. Sásik [-] (57. M. Honzík [-] ) , J. Hejcman [-] , M. Petraška [-] , P. Žíla [-] (46. J. Andrle [-] ) , L. Pubrle [-] , J. Trnka [-] , L. Loula [-]

TJ Čechie Halže
T. Černý [-] - M. Trefilík [-] , T. Kaizler [-] , K. Horák [-] , F. Bedecs [-] , A. Herout [-] , J. Typovský [-] , R. Mrenka [-] , L. Kormoš [-] , D. Karmazin [-] , K. Bauer [-]

ŽK: 30. P. Sásik .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: KOPÁČEK Ladislav - SMOLEK Pavel (N), JEŽDÍK Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.