Studánka ve šlágru kola porazila Přimdu, boj o třetí místo vrcholí


Branky


0

Bylo předem možná trochu jasné, že se ve Studánce bude rozhodovat o tom, který z týmů se přiblíží konečné bronzové příčce, což se nakoenc jasně potvrdilo. Zápas lépe zvládla Studánka, která hru celou dobu kontrolovala a nakonec vyhrála zaslouženě 3:1. Získala tak tři body a v tabulce se posunula na třetí místo, z něhož spadl Tatran rovnou na páté. O první dvojici je již rozhodnuto, a tak už se v posledním kole bude bojovat mezi triem Studánka, Stříbro a Přimda v uvozovkách pouze o bronz. Nejblíže k němu má zatím Dynamo, ale Stříbro má stejný počet bodů a Přimda ztrácí jen jeden. Určitě to bude tedy ještě pořádné drama.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Přimda udržela remízu

První půle byla celkem vyrovnaná. Studánka sice držela jednoznačně balón a dirigovala tempo, ale Přimda hrála velmi zodpovědně, dobře bránila a navíc se snažila často unikat do brejků. Na šance a tlak ve na bránu soupeře to tedy bylo celkem vyrovnané. Přesto se Dynamo dokázalo v desáté minuě dostat do vedení, když balń rozvlnil pokus Josefa Vyšňovského. Potvrdit vedení ale domácí v následujících minutách nedokázali, a tak byl Tatran stále ve hře a snažil se o nebezpečné protiútoky. Dlouho se sice k nikomu střelecké štěstí neobrátilo, ale nakonec se nezaujatí příznivci přeci jen zdramatizování dočkali, když využil brejku Tadeáš Malý. To se povedlo zhruba sedm minut před koncem půle. V krátkem zbytku poločasu už se toho tak moc nestihlo, a do šaten tedy týmy odcházely za stavu 1:1.

Přimda přestala stíhat, Vyšňovskému ruply nervy

Ve druhé půli se tlak domácích postupně zintenzivňoval. Přimda jakoby disponovala méně fyzickými silami, a tak postupně začala ztrácet. Studánka hrála pohledný kombinační fotbal a talčila se stále více do šancí, při nichž soupeři ale stále nic nedovolovala. Už zhruba po čtvrthodině hry dokázal navíc stále větší převahy využít Dalibor Marek, který dostal Studánku zase do vedení. Tentokrát už však domácí odskočit dokázali. Dalibor Marek se běhm krátké chvíle trefil znovu a zajistil svému celku dvoubrankové vedení. Za stavu 3:1 už Přimda odpadla a domácí celek už jen v poklidu kontroloval své vedení. Studánka tak nakoenc bez větších potíží došla k výhře za tři body. V osmaosmdesáté minutě ale ještě jeden důležitý moment nastal. Po faulu jednoho z hostujících hráčů na domácího mladíka se rozhodl oplácet Josef Vyšňovský, který následně inkasoval červenou kartu, a v posledním utkání sezóny tak bude svému týmu chybět.



Ohlasy k zápasu


TJ Dynamo Studánka
Alexandr Hepfel: Já bych řekl, že jsme byli celý zápas lepší a naše převaha byla postupně stle výraznější. Přimda byla nebezpečná z rychlých protiútoků, ale my jsme drželi balón a hráli jsme hodně dobře. Byl to jeden z našich nejlepších výkonů v sezóně. Opravdu jsme hráli výborně a já myslím, že jsme si výhru zasloužili. Jediné, co mě mrzí, bylo vyloužení Josefa Vyšňovského, který nepochopitelně neudržel emoce ne uzdě. To vyloučení bylo zbytečné a v poslendím kole nám Pepa bude určitě hodně chybět.

TJ Tatran Přimda
Tatran Přimda: Přimda se k utkání zatím ještě nestačila vyjádřit.



Počet diváků: 80. Rozhodčí: Fanfule Ladislav - ČERNOVSKÝ Zbyněk (N), VOKROJ Miloslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.