0:5
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2017 17:00

24.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Studánka veze ze Záchlumí čisté konto a tři body, naděje na postup stále žije


Branky


17. D. Marek , 44. T. Zajíček , 54. D. Marek , 66. P. Kotva (p.) , 80. T. Diviš
0

Motor se jako out-sider proti Studánce vůbec na nic nezmohl. Neodkázal vsítit ani čestný zásah a nakoenc se musel před Dynamem sklonit. Končný výsledek je jasný a mluví za vše - 0:5. Studánka tak oslavila tři body a dál čeká na to, jestli jí ještě ostatní favorité dají šanci promluvit do bojů o postup. Momentálně je třetí, ale s tím, že Stříbro i Přimda mají ještě zápas k dobru. Teoreticky má Studánka ještě stále i šanci na titul, ale to by musela Stráž vše prohrát a Dynamo vše vyhrát. A během toho by muselo ještě hodně vylepšit skóre. Zároveň se do toho vztahuje také alespoň jedno zaváhání Kostelce a Přimdy. To vše se jeví už spíše jako nereálné. Záchlumí je poslední a v příštím kole narazí na Stráž, proti níž bude body sbírat jen těžko. Zdá se, že sestupu se už bude vyhýbat jen těžko.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Studánka své převahy dvakrát využila

Dynamo mělo od začátku vše pod kontrolou. Hrálo hezky v klidu a pro jistotu i zodpovědně odzadu. Drželo balón, kombinovalo a pomalu se prokousávalo do šancí. Vše probíhalo jasně v jeho režii. Motor se nezmohl vůbec na nic. Studánka hrála s balónem soupeři ho téměř nepůjčila. V sedmnácté minutě navíc poprvé využil jedné z vytvořených šancí Dalibor Marek a od té doby Dynamo vedlo. V dalších minutách ale jakoby jeho střelný prach zase zvlhnul. V šancích se mu nedařilo a Motor navíc velmi dobře bránil. Přesto hosté zůstávali velmi zkušeně v klidu, což nakonec přineslo ovoce. Ve čtyřiačtyřicávé minutě gólem do kabin zvýšil Tomáš Zajíček, a Dynamo tak do šaten odcházelo se velmi slibným náskokem 2:0, který by se Záchlumí jen těžko smazával.

Do deseti minut třetí zářez a pak už jen kontrola hry

Dynamo ani ve druhé půli nikam nespěchalo. Stále v poklidu kontrolovalo hru a vyčkávalo, zda soupeř ještě s něčím dokáže přijít, či nikoli. Záchlumí ale nic zajímavého vymyslet nedokázalo, a tak Dynamo zase začínalo postupně stále více tlačit, až se dočkalo třetí a vlastně už definitivně rozhodující branky z kopačky Dalibora Marka. Ppak už se zápas jen v poklidu dohrával za stálé převahy hostů. Domácí přišli o naději a zbytek zápasu vypustili. V šestašedesáté minutě soupeři navíc nabídli pokutový kop, k němuž se postavil přesný Pavel Kotva. Ani to ale ještě nebylo vše. Dynamo si i nadále vytvářelo v poklidu drobnější šance a v osmdesáté minutě jedné z nich ještě naposledy využil Tomáš Diviš. To už bylo ale vše. Záchlumí sice v závěru ještě přišlo po druhé žluté kartě o svého kapitána Miroslava Štrejna ml., ale to už na výsledku nic neměnilo. Hosté ze Studánky vyhráli 5:0. 



Ohlasy k zápasu


TJ Motor Záchlumí
Vladimír Vácha: Utkal se jeden z aspirantů na postup s aspirantem na sestup a bylo to vidět. Přesto musím říci, že naši kluci velmi sympaticky dobře bojovali, ale hosté hráli skvěle kombinačně a postupně nám odskakovali. My jsme nějaké drobné šance měli, ale bylo toho opravdu málo a dobře chytající brankář soupeře nic nepodcenil. Jediným stínem zápasu byl opět velmi zvláštní výkon sudího. Přitom úplně zbytečně. Zápas proběhl úplně v klidu, od začátku bylo v podstatě jasné, kdo zvítězí, Studánka byl o třídu lepší, než my a v tomto duchu se zápas také nesl. Z naší strany to bylo jen o bojovnosti. Tahle kaňska byla zbytečná, některé jeho výroky byly opravdu nepochopitelné.

TJ Dynamo Studánka
Alexandr Hepfel: Nám dnes stačil k výhře 5:0 podprůměný výkon. Asi proto je Motro v tabulce tam, kde je. My jsme se nemuseli ani pořádně zpotit, Motor byl úplně neškodný. Jak výsledkem, tak i na pohled, to bylo jednoznačné utkání.



Sestavy


TJ Motor Záchlumí
V. Vácha [-] - M. Koníček [-] (46. J. Kreps [-] ) , J. Mička [-] , D. Kasič [-] , A. Sabovčík [-] , M. Pavelka [-] , L. Dýdek [-] , M. Vácha [-] , V. Malík [-] , M. Karvaš [-] , M. Štrejn ml. [-]

TJ Dynamo Studánka
T. Moravec [-] - D. Lončík [-] , L. Novák [-] - T. Diviš [-] , J. Holý [-] (74. M. Horáček [-] ) , P. Kotva [-] - M. Berka [-] , M. Vlček [-] (13. T. Zajíček [-] ) - P. Sňozík [-] , D. Marek [-] (70. R. Černý [-] ) , M. Hladík [-]

ŽK: 40. V. Malík , 42. M. Štrejn ml. , 77. M. Pavelka , 83. L. Dýdek - 20. P. Sňozík , 60. D. Lončík . ČK: 87. M. Štrejn ml. .
Počet diváků: 42. Rozhodčí: Friedenberger Robert - HORNÍK Miloslav (N), ČERNOVSKÝ Zbyněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.