3:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2017 15:00

23.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Halže před domácím publikem obrátila duel s Černošínem


Branky


0

Ani jednomu z těchto dvou týmů se na jaře příliš nedaří a bylo otázkou, který se v tomto zápase lépe oklepe. Zpočátku napovídal vývoj divákům, že to bude mírně favorizovaný Černošín, ale Halže ve druhé půli jasně ukázala, co v ní je a dokázala zápas parádně otočit. Konečný výsledek 3:1 tak hovořil za vše. Halži přitom k vsítění všech gólů stačilo jen šest minut. Na své konto si tak Čechie připsala tři body a momentálně na svého dnešního soupeře ztrácí už jen jeden bod. Má ale ještě zápas k dobru. Černošín bude pauzírovat už příští víkend.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čenošín se ujal vedení

Už od úvodních minut bylo patrné, že dnes diváci nejspíš nebudou sledovat žádnou senzační fotbalovou podívanou. Ani jeden tým na tom není v poslední době nijak dobře, oba dělají velké množství chyb a trápí se snad se vším. A bylo to vidět i tady. Vše bylo jen o bojovnosti. O něco lépe se možná dařilo hostům, ale nedokázali si vytvořit žádné větší šance, které by jim stačily na vsítění, a tak se stav dlouho neměnil. Ve čtyřiadvacáté minutě už to ale konečně vyšlo, když se prosadil Radek Drozda. Od té doby už se ale ani na jedné straně žádná střela nujala. Oba celky hrály jednoduše a při problémech se balónu okamžitě zbavovali, takže moc šancí skutečně na programu nebylo. Do šaten se tak odcházelo za stavu 0:1.

Šest minut k rozhodujícímu obratu

Ve druhé půli Černošín soupeři nestíhal. Moc se mu nedařilo a v podstatě se jen bránil, Halže se totiž hodně zvedla, zabrala a ukázala, že je na svém hřišti pánem. Od začátku šal za vyrovnáním a Černošín mačkala v jeho vápně. A po uplynutí první desetiminutovky se také dočkala díky trefě Milana Trefilíka. To Černošín totálně položilo a během chvíle dokázali přidat další branky ještě René Mrenka a znovu Milan Trefilík. Černošín tak během šesti minut od vyrovnání zcela ztratil se soupeřem kontakt a přišel o naději. V následujícím dění už nebyl schopen se jakkoli vzchopit. Halže jen v klidu kontrolovala hru a soupeře už k ničemu zajímavějšímu nepustila. Výsledek 3:1 byl tak zároveň už konečným.



Ohlasy k zápasu


TJ Čechie Halže
Čechie Halže: Halže se k utkání zatím ještě nestačila vyjádřit.

TJ Sokol Černošín
Vladimír Turek: Prostě se nám nedaří. Kluci se trápí a my nevíme, jak z toho ven. Nezvládli jsme druhou půli, v níž se rozhodlo. Troufám si říci, že jsme na jaře nejslabším týmem. Snad nám těď trochu pomůže ta přestávka příští týden místo zápasu s Damnovem.



Sestavy


TJ Čechie Halže
T. Černý [-] - M. Trefilík [-] , J. Pýcha [-] (28. T. Ježdík [-] ) , D. Karmazin [-] , R. Mrenka [-] (81. F. Bedecs [-] ) , K. Horák [-] , A. Herout [-] , L. Kormoš [-] , K. Bauer [-] (83. J. Typovský [-] ) , L. Kormoš [-] , A. Dokoupil [-]

TJ Sokol Černošín
A. Kozelka [-] - R. Havel [-] , R. Panuška ml. [-] , K. Skoumal [-] - R. Drozda [-] , T. Vondraš [-] , T. Petrovič [-] , J. Slivoně [-] (56. P. Klepsa [-] ) - P. Černý [-] , P. Kříž [-] (42. J. Kubovský [-] ) , D. Bláha [-] -

ŽK: 30. A. Herout , 32. R. Mrenka - 30. T. Vondraš .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Friedenberger Karel - MATOUŠEK Milan (N), PECHMAN Marek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.