K. Praizler 14.
J. Jelen 39.
L. Melich 48. (vl.)
J. Sak 88.
4:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2017 15:00

21.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lázně nedopustily drama a bodovaly s Černošínem naplno


Branky


14. K. Praizler , 39. J. Jelen , 48. L. Melich (vl.) , 88. J. Sak - 27. D. Bláha
0

Černošín je kvůli rozsáhlé marodce už dlouhodobě výrazně oslabený a v utkání proti Lázním byl protot jasným out-siderem. A na hřišti to bylo vidět. Celou dobu tahal za kratší konec a jen se nsažil dostávat balóny na Dominika Bláhu, který jej měl udržet ve hře. Ale tentokrtá ani on nepomohl. Lázně zaslouženě vyhrály v poměru 4:1 a slaví cenné tři body, které by je zase mohly posunout o něco blíže k první pětici.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lázně vybojovaly v první půli vedení

Od začátku se hrálo velmi aktivní a otevřené utkání, které muselo diváky bavit. Oba celky hrály naplno a chtělyco nejrchleji rozhodnout zápas ve svůj prospěch. O něco lépe se dařilo Lázním, které lépe kombinovaly, více držely balón a dostávaly se více do šancí. Černošín hrál přímočařeji, a když získal balón, snažil se s ním dostat co nejrychleji před branku a vsítit. Přesto se jako první trefily Lázně, když síť ve čtrnácté minutě rozvlnil pokus Karla Praizlera. Na dvoubrankové vedení ale Lázně dlouho dosáhnout nemohly, i přes veškerou snahu. A toho dokázal využít soupeř. V sedmadvacáté minutě si neohlídali domácí Dominika Bláhu, který své šance okamžitě využil. Dlouho pak platil tedy vyrovnaný stav a diváci se bavili dalšími a dalšími pěknými akcemi směrem vpřed z obou stran. S blížícím se závěrem ale štěstěna dopřála radosti z vedoucího gólu opět mírně aktivnějším Lázním. V devětatřicáté minutě se prosadil Jan Jelen, a Lázně tak znovu vedly. Před druhou půlí ale stále rozhodnuto nebylo.

Lázně si už body ohlídaly

Nakonec rozhodla v podstatě jen trochu štěstí. Lázně skříply hned v úvodu druhé půle soupeře na jeho polovině, a ten si pod tlakem vstřelil vlastní branku. O tuto nelichotivou situaci se zasloužil Ladislav Melich. Od té doby už hrály Lázně na jistotu, držely balón, soupeře do ničeho nepouštěly a dál jej hravě přehrávaly. V šedesáté minutě je sice oslabilo vyloučení Petra Hospodářského, ale ani to nedostalo Černošín zpět do hry. Lázně tak už jen v závěru poklidně trefou Jaroslava Saka navýšily vedení a jen tím ztvrdily svou zaslouženou výhru.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Konstantinovy Lázně
Sokol Konstantinovy Lázně: Konstantinovy Lázně se k utkání zatím ještě nestačily vyjádřit.

TJ Sokol Černošín
Vladimír Turek: Potkaly jsme soupeře, který byl momentálně nad naše síly a neměli jsme proti němu šanci na vítězství. Celou dobu jsme ztráceli. Máme asi šest zraněných hráčů ze základní sestavy, což mluví ze vše. Zápas není potřeba více komentovat.



Sestavy


TJ Sokol Konstantinovy Lázně
J. Kratochvíl [-] - F. Vacata [-] - P. Rašín [-] (73. K. Seknička ml. [-] ) , M. Pohlot [-] , J. Nevařil [-] , P. Hospodářský [-] , K. Praizler [-] - J. Jelen [-] (57. J. Sak [-] ) , J. Častoral [-] (46. R. Mašín [-] ) , M. Pohlot [-] (79. J. Zábranský [-] ) , P. Hampapa [-]

TJ Sokol Černošín
A. Kozelka [-] - J. Kubovský [-] , R. Havel [-] , L. Melich [-] , R. Drozda [-] , R. Panuška ml. [-] - T. Petrovič [-] , J. Šedivý [-] (46. P. Černý [-] ) - P. Kříž [-] , D. Bláha [-] , J. Slivoně [-] (77. P. Klepsa [-] ) -

ŽK: 21. J. Nevařil , 77. R. Mašín - 28. R. Drozda , 45. J. Slivoně , 81. D. Bláha . ČK: 60. P. Hospodářský .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: KOPÁČEK Ladislav - HROMKA Pavel (N), PECHMAN Marek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.