Nedělní dohrávku pro sebe urvala Přimda, Malý deklasoval Lázně v podstatě sám


Branky


18. T. Malý , 52. T. Malý , 64. T. Malý , 88. T. Malý
0

Dacáté kolo bylo téměř za námi už po sobotním dni. Na neděli už připadl jen jeden souboj, ale za to pořádně atraktivní a kvalitní. Ten začal odpoledne v podhradí, tedy na Přimdě, kam dorazil jako soupeř velmi kvalitní tým Lázní. Utkání prakticky nemělo výraznějšího favorita, a tak bylo vše stoprocentně otevřené. Nakoenc byl ale mezi týmy jeden obrovský rozdíl, jak se později ukázalo, a to sice ten, že Přimda měla ve své sestavě stále se zlepšujícího kanonýra Malého, který postupně obstaral čtyři branky, kterými hravě rozhodl. Přimda tak nakoenc zvítězila 4:0 a získala důelžité tři body a posune se před Stříbro na čtvrtou příčku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Malý krůček k bodům pro Tatran obstaral Malý

Bylo jasné, že v tomto případ půjde o velmi zajímavé utkání, v němž bude rozhodovat každá chyba. Oba týmy jsou velmi kvalitní a hlavně chladnokrevné, chyby rozhodně trstat umí. Proto byl zápas od začátku trocu nervózní a rozpačitý, nikdo nechtěl nic pokazit a hrálo se dost opatrně. Možná o trochu odvážněji se prezentovala Přimda, která ukazovala větší tah na branku a více se snažila něco vymyslet, z čehož také Tadeáš Malý dokázal vytěžit v osmnácté minutě první branku. Bylo vidět, že byl zásah pro Přimdu hodně důležitý. Tatran se více uklidnil a hrál v daleko větší pohodě. Byl stále nebezpečný, ale přesto dostatečně zpevněný v obraně. Lázně se snažily něco vymyslet, ale nedařilo se jim. Přimda hrála takticky výborně a dál utvářela tempo. Ani ona ale už vsítit ani přes pár drobných šancí nedokázala, a tak se stav v první půli už neměnil.

Druhá půle v režii Malého

Ve druhé půli měla Přimda od začátku převahu. Lázně začátek nevystihly a ačkoli to byly ony, kdo musel dotahovat, v podstatě se jen bránily. Tatran ale neměl problém se jejich obranou prokousat, a tak se už ve dvaapadesáté minutě dokázal podruhé prosadit výborně hrající Tadeáš Malý, s nímž si hosté nevěděly vůbec rady. P odruhém inkasování už Lázně odpadly. Ztratily naději a Přimda mohla zápas jen v klidu dohrát. Chtěl si ale zahrát fotbal a pobavit své diváky, a tak dál hála bez výrazného polevení a tlačila, že prostřelil zhruba o deset minut Tadeáš Malý brankáře Lázní potřetí, a zkompletoval tak hattrick. Výborná práce. Byl to zápas v podstatě jednoho muže, který sám rozhodl. A nekončil, dál dřel, stejně, jako celý tým a dál společně tlačily Lázně do jejich vápna. Po chvíli ale Přimda přeci jen polevila a snažila se už jen kontrolovat hru. Tadeáši Malému ale nakoenc přesto už nikdo nezabránil v tom, aby se v závěru zápasu trefil i počtvrté. Tento zápas nakoenc poznal jen jediného střelce, ale i tak se diváci co do počtu branek neudili. Přimda vyhrála díky Malému 4:0 a slaví cenné tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Přimda
Pavel Liška: Prvních patnáct minut jsme hráli trochu zataženě abychom zjistili, co nám soupeř dovolí, ale pak jsme se ujistili, že je soupeř hratelný, a tak jsme to vysunuli a začali jsme ho přehrávat. A hlavně díky skvělému výkonu Malého jsme je v první půli načali a ve druhé dorazili. Druhá půle byla z našeho pohledu výborná, přesně tohle je naše představa o tom, jak se má hrát fotbal. Hráli jsme opravdu skvěle. Terén byl po přeháňkách sice dost těžký a nepříjemný, ale i tak jsme hráli dobře kombinačně a pro diváky to musela být výborná podívaná. No okresní přebor určitě nadprůměr.

TJ Sokol Konstantinovy Lázně
Sokol Konstatinovy Lázně: Konstantinovy Lázně se k utkání zatím ještě nestačily vyjádřit.



Sestavy


TJ Tatran Přimda
J. Hlaváček [-] - J. Kůst [-] (82. D. Ferdinandy [-] ) , T. Malý [-] (88. M. Žurek [-] ) , M. Vokroj [-] , T. Burda [-] , J. Karásek [-] , T. Le [-] , J. Hečko [-] , V. Velešík [-] , P. Dvořák [-] (72. V. Ovsjannikov [-] ) , J. Sopko [-]

TJ Sokol Konstantinovy Lázně
J. Kratochvíl [-] - F. Vacata [-] - M. Pohlot [-] , J. Nevařil [-] , K. Praizler [-] , P. Hospodářský [-] (46. M. Hoffmann [-] ) - P. Hampapa [-] , D. Hoffmann [-] (76. J. Sak [-] ) , J. Jelen [-] , J. Častoral [-] (61. P. Rašín [-] ) , M. Pohlot [-]

ŽK: 66. P. Dvořák , 77. T. Le .
Počet diváků: 52. Rozhodčí: HORVÁTH Jan - VOKROJ Miloslav (N), ŠAŠEK Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.