Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2017 15:00

17.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Unavená Studánka padla v Bezdružicích


Branky


0

V tomto utkání byla Studánka jasným favoritem. Jenže nakoenc se musela před souepřem sklonit. Tentokrát pro neúspěch favorita rozhodla únava. Dynamo totiž teprve před dvaceti hodinami dohrálo svou dohrávku dvanáctého kola na Přimdě a už muselo začínat zápas proti dalšímu kvalitnímu celku. A bylo to znát. Jiskra byla běhavější a dokázala své výhody jasně využít. Bezdružice nakonec vyhrály 4:2 a mají překvapivý a cenný skalp Studánky. Dynamo nyní dle slov kouče Hepfela lituje, že nepožádalo o přeložení zápasu minimálně na neděli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zběsilý úvod slíbil fantastickou přestřelku

Jiskra začala zápas skvěle. Už ve druhé minutě si vytovřila po pěkné akci dobrou šanci, které dokázal využít Dominik Maroušek. Jiskra tak od začátku vedla o jednu branku a zdálo se, že by mohla souepře zaskočit. Jenže Studánka na začátku ještě měla dost sil na to, aby ukázala na čí straně je kvalita. Začala soupeře přehrávat a behěm chvíle otočila skóre na svou stranu rychlými zásahy Tomáše Diviše a Oldřicha Janovce. Pak už však začalo Dynamo pomalu ale jistě ovadat a začal se na něm podepisovat včerejší zápas na Přimdě. Nejdříve se hra jen postupně zase vyrovnávala, ale Jiskra začínala mít posléze stále více navrch, až se dočkala vyrovnání v podání Miroslava Filipa. Ve zbytku první půle už sice žádná branka nepdala, ale bylo jasné, že Jiskra je na tom daleko lépe a měla by zápas zvládnout. Soupeře přehrávala, byla běhavější, a to byla její velká zbraň.

Rychlé vedení a pak kontrola hry

Jiskra věděla, že stačí přidat rychle gól, což se povedlo skvěle. Už po třech minutách vrátil domácím vedení David Szegecs a od té doby už bylo v podstatě rozhodnuto. Jiskra hrála s balónem a dál utahávala už tak unaveného soupeře. Zápas v podstatě jen v poklidu a bezpečí kontrolovala. I když vedla jen o jednu branku, bylo vlastně vše již jisté. Studánka už se ve druh épůli nezmohla téměř na nic a bylo jen otázkou, zda přidají domácí ještě nějakou tu branku. Radost udělal domácím fanouškům až v závěru v poslední minutě zápasu Lukáš Čada, který čtvrtým zásahem jen esteticky upravil na konečných 4:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Bezdružice
Jiskra Bezdružice: Bezdružice se k utkání zatím ještě nestačily vyjádřit.

TJ Dynamo Studánka
Alexandr Hepfel: Po tomto utkání mám popravdě trochu pocit křivdy. My jsme včera odehrály těžký zápas na Přimdě a na regeneraci jsme neměli ani čtyřiadvacet hodit. V tomto ohledu zaváhalo vedení Studánky, kterého jsme součástí, protože jsme si měli zažádat o to, aby nám dnešní zápas přeložili alespoň na neděli. Bezdružice byly určitě hratelným soupeřem, ale my jsme na ně neměli síly. Byli jsme všude druzí a méně jsme běhali. V první půli to ještě šlo, ale ve druhé půli už jsme tahali nohy. Okolo fotbalu se motám už přes pětačtyřicet let a nikdy jsem nezažil, že by se dva soutěžní zápasy hrály v jedno dni. Já myslím, že v této soutěži má každý tým svou kvalitu a myslím, že by stejný scénář čekal úplně každého, kdo by musel absolvovat něco podobného, co dnes my. Klukům nemám co vytknout a soupeři gratuluji. Ale myslím, že soupeř to měl dnes dost ulehčené. My určitě nemáme nejmladší tým, který by něco takového mohl unést. Já sám moc dobře vím, jak jsem byl druhý den po utkání vždy unavený. jsem přesvědčený, že kdybychom dorazili čerství, vypadalo by to úplně jinak.



Sestavy


TJ Jiskra Bezdružice
L. Beran [-] - M. Dvořák [-] , J. Michalčák [-] , V. Gábor [-] , M. Dvořák [-] - D. Szegecs [-] , P. Čapek [-] (43. R. Fojtík [-] ) , S. Čada [-] , D. Maroušek [-] - M. Filip ml. [-] , L. Čada [-]

TJ Dynamo Studánka
M. Horáček [-] - P. Sňozík [-] , T. Vlček [-] , D. Lončík [-] (61. R. Mráz [-] ) , T. Diviš [-] (79. J. Holý [-] ) , L. Novák [-] - P. Kotva [-] , O. Janovec [-] (82. J. Uhlíř [-] ) - D. Marek [-] - M. Ruda [-] , M. Berka [-]

ŽK: 20. M. Dvořák , 24. M. Filip ml. - 28. L. Novák , 44. M. Ruda , 58. D. Marek , 60. O. Janovec , 89. T. Vlček .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Valenta Martin - KADEŘÁVEK Martin (N), ČERNOVSKÝ Zbyněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.