1:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2017 13:30

19.kolo, Středočeský | Rakovník | IV. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kounov otočil zápas a veze tři body od Berounky


Branky


0

Roztoky - Zápas sousedních týmů ve spodní části tabulky IV. třídy nabídlo 19. kolo. Kounov měl co napravovat, protože v minulém kole si odvezl desetigólový příděl z Jesenice. Roztoky zase nestačily na Šanov. V tomto utkání hostující celek napravil vysokou prohru z minulého kola a na soupeře se touto výhrou dotáhl na rozdíl jednoho bodu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Laštovka držel Roztoky nad vodou

Začátek zápasu se odehrával ve středu hřiště a oba týmy kazily poměrně jednoduché přihrávky. První šance utkání skončila hned gólem. Domácí měli výhodu rohového kopu a po závaru ve vápně dotlačil míč se štěstím za záda hostujícího brankáře Svoboda - 1:0. Inkasovaná branka paradoxně pomohla Kounovu, který převzal otěže zápasu a do poločasu si vypracoval několik gólových šancí. Nejprve šla rána Schejbala pouze do středu brány, s kterou neměl domácí brankář Laštovka žádný problém.

 

Ve 20' po krásné akci po ose Schejbal - Hubička vysunul druhý jmenovaný do ulice Huttra, který naservíroval míč na Čecha, který už neměl problém uklidit do odkryté domácí brány - 1:1. Čech se ocitl hned vzápětí v další šanci. Holík krásnou patičkou přelstil hned dva obránce a Čechův samostatný únik vychytal domácí Laštovka. V další šanci střelu Hubičky srazil jeden z obránců na rohový kop, který zahrával Huttr. Domácí míč odvrátili, ale pouze zpátky na kopačky Huttra, který se snažil zakroutit míč na zadní tyč a překvapit tak domácího brankáře. Ten ale konečky prstů vyškrábl na další rohový kop.

 

Do další šance se dostali domácí. Po chybě ve středu hřiště šel od poloviny hřiště sám na branku Krůta, ale Kozemský ho parádně vychytal. Málem zafungovalo pravidlo nedáš - dostaneš. Huttra v samostatném úniku vychytal znovu skvělý Laštovka. V poslední šanci prvního poločasu se ocitl dobře hrající Jebbiou, kterého vyzval ke skórování Schejbal. Laštovka včasným vyběhnutím zmenšil střelecký úhel a střelu vyrazil.

Povedené střídání

Ve 48' minutě nahradil Kučaba zraněného Pleiera a střídání to bylo perfektní. Hubička prostrčil na Huttra, který z první odcentroval, ale Čech špatně trefil a míč se odrazil ke Kučabovi, který poslal Kounov do vedení - 1:2. O pět minut později se stejný hráč radoval znovu. Holík vybojoval míč, který přihrál na velké vápno, kde byl nikým nehlídaný Schejbal a ten našel ještě lépe postaveného Kučabu a skóre se opět měnilo - 1:3.

 

Závěrem utkání mohli domácí snížit. Po centru si málem srazil míč do vlastní brány hostující Machovec, ale Kozemský byl na místě a pohotovým zákrokem zlikvidoval. Utkání tak skončilo vítězstvím Kounova 3:1.



Ohlasy k zápasu



FK Kounov
Petr Huttr: ,,Začátek zápasu jsme nezačali zrovna nejlépe a z první šance jsme inkasovali. Poté jsme ale zápas otočili a nutno říct, že zaslouženě vyhráli. Jen škoda, že vítězství nebylo vyšším rozdílem. Chtěl bych pochválit naše hráče za výborný výkon. Vyzdvihnout musím ale i domácího brankáře, který chytal skvěle."



Sestavy


TJ Roztoky B
O. Laštovka [-] - V. Hlavatý [-] , J. Touš [-] , J. Horáček [-] , P. Svoboda [-] - M. Vrána [-] , R. Křikava [-] , M. Pavlis [-] - T. Krůta [-] , M. Kohout [-] (46. J. Kněžík [-] ) , V. Jelínek [-] (65. P. Kougl [-] )

FK Kounov
P. Kozemský [-] - L. Schejbal [-] , J. Hubička [-] , H. Jebbiou [-] , M. Amler [-] , P. Huttr [-] , V. Holík [-] (65. K. Stránský [-] ) , R. Pleier [-] (48. V. Kučaba [-] ) , J. Machovec [-] , D. Čech [-] (74. M. Zábranský [-] ) , L. Růžička [-]

ŽK: 77. R. Křikava .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: KUČERA Jiří - PASTOR Jaroslav (N), PORCAL Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.





Tabulka Z Skóre B
1 TJ Šanov 14 62:15 35
2 Sokol Petrohrad 14 55:21 29
3 Sokol Kroučová 14 45:23 29
4 SK Senomaty B 14 56:29 26
5 TJ Roztoky B 14 30:43 16
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Jiří Masopust 15
2 Martin Tauš 14
3 Luboš Šika 13
4 Jaroslav Škuthan 11
5 Tobiáš Mudra 8
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Petr Čech 31 77,5% 5
2 Jaroslav Bureš 28 63,6% 1
3 Václav Jelínek 28 70,0% 5
4 Bedřich Bočánek 18 64,3% 1
5 Ladislav Rác 12 75,0% 1
Zobrazit celou tabulku