2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2017 15:00

17.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Plzenec, který naposledy vyhrál za tři body v 7. kole, si vyšlápl na Union


Branky


0

Deset kol čekala rezerva Starého Plzence na další plný bodový zisk z utkání. O velikonoční neděli se jim povedlo zabrat a porazit Union Plzeň.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Břevno hostů, gól domácích

Starý Plzenec vstupoval do utkání s vizitkou týmu, který figuruje na chvostu tabulky. Jejich poslední výhra za po devadesáti minutách se datuje na 9. říjen. Sestupem ohrožený tým přivítal doma Union Plzeň, který je zase v kontaktu s nejvyššími patry tabulky. Union si cestu na pomyslnou bednu zkomplikoval v minulých dvou kolech, kdy nedokázal dotahnout utkání do vítězného konce a z obou utkání si odnesl shodně pouze bod za prohry po penaltách. Možná, že této skutečnosti si byli hosté vědomi, protože v jejich hře byla vidět spousta nepřesností v přihrávkách a spousty odevzdaných balónů. Když už se dostalli do gólového zakončení, do cesty se postavila spojnice domácí brány. 23. minuta přinesla první gólový zápis. Domácí rozjeli akci po levé straně, odkud přišel centr. Obránci Unionu zažehnávali nebezpečí hlavičkou, jenže míč se dostal přímo pod nohy Pavla Brejchy, který zacílil přesně k tyči. Plzenečtí tedy do kabin mohli odejít výrazně spokojenější.

Gólová pojistka a po dlouhé době vítězná radost

Obraz hry byl i ve druhé půli stejný jako v té první. 59. minuta zápasu přinesla druhý gólový zápis. Po centru do vápna se letící balón snažil zachytit Karel Jakeš, jenže na kulatou věc nedosáhl a Martin Směšný stojící u hranice velkého čtverce v pohodě zakončil do prázdné brány. Hosté měli možnost korigovat. Podruhé v zápase nastřelili břevno a pak při výpadu útočníka Unionu skvěle zasáhl domácí brankář. Plzenec měl ještě další příležitosti ke skórování. Střídající Lukáš Vokurka se dvakrát utrhl a dvakrát běžel sám na brankáře, jenže strážce hostující svatyně si v těchto situacích dokázal poradit. Union své akce povětšinu zápasu nedotáhl do zakončení a proto dnes odešel ze hřiště poražený.



Ohlasy k zápasu


SK Starý Plzenec B
Milan Jíra - vedoucí: Kdyby hosté využili hned první šanci, mohlo to vypadat všechno jinak. Jsme rádi za body a už si ani nepamatuji, kdy naposledy to bylo dozadu s nulou.

TJ Union Plzeň
Petr Starý - trenér: Zápas nám vůbec nevyšel. Snažili jsme se hrát fotbalově, ale kazili jsme přihrávky, často nedokázali zpracovat a když už jsme se dostali do šance, doplatili jsme na mizernou produktivitu, jako v několika posledních zápasech. Naproti tomu domácí hráli jednoduše, ale účelně, za naší obranu se dostávali především nakopávanými balóny. Nebyli jsme horší, ale když nedokážeme dát gól, nemůžeme vyhrát. Body jsme si dneska nezasloužili.



Sestavy


SK Starý Plzenec B
J. Csengö [-] - D. Diviš [-] , M. Směšný [-] , P. Batěk [-] , P. Jíra [-] , P. Brejcha [-] , M. Šiling [-] , J. Duspiva [-] , P. Menšík [-] (56. J. Voráček [-] ) , T. Brejcha [-] , M. Pícka [-] (65. L. Vokurka [-] )

TJ Union Plzeň
K. Jakeš [-] - O. Jakoubek [-] (77. M. Vinický [-] ) , K. Knaf [-] , T. Rojík [-] , A. Hořánek [-] - P. Kutný [-] (78. M. Volf [-] ) , M. Hořánek [-] (46. D. Chlumecký [-] ) , P. Šimana [-] , N. Scimeni [-] - M. Seidl [-] , J. Hrbáček [-]

ŽK: 83. P. Brejcha - 53. K. Knaf , 83. D. Chlumecký .
Hráči zápasu: P. Brejcha .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Nešpor Petr - ŽÁK Adam, ŠVANTNER František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.