0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2017 17:00

25.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kostelce zápas proti Všejanům prohrála i zbytečná brutalita


Branky


0

Všejanům se v této sezóně nebývale daří, jsou ve velké herní pohodě a na hřišti Kostelní Lhoty nacházející se na konci tabulky byly favoritem. Svou roli zde potvrdily ziskem tří bodů, k němuž jim pomohla i brzká červená karta pro domácího Hovorku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hovorka Boušku přejel jako náklaďák

Všejany přijely sice v roli favorita, ale bez hráčů na střídání. Na půdě Kostelní Lhoty se jim navíc tradičně nedaří, a tak hosté nevěděli, co od utkání očekávat. Před stovkou diváků začali zápas opatrně, převážně s míčem na svých kopačkách, a nehnali se zbytečně dopředu, ačkoli Kostelku překombinovávali. Zlom nastal po třinácti minutách hry, když se dostal k balónu střelec Bouška, protáhl se v šestnáctce mezi třemi protihráči, ustál faul, udělal si další kličku a s přehledem zakončil.
Bouška se brzy ocitl v další slibné šanci, když šel sám na gólmana Drobného, který však střelu na zadní tyč vyrazil. Svou šanci si vypracoval po rohovém kopu i kapitán Tomáš Šáfr, jehož hlavička se odrazila od země a škrtla břevno. Hosté zcela kontrolovali vývoj zápasu, což se ukázalo i v jejich klíčové akci ve 26. minutě. Faulovaný Říha získal výhodu, akci chtěl dokončit Bouška, ale odnesl si za to ještě drsnější faul, po němž byl dlouhých sedm minut ošetřován za postranní čarou. Za první zákrok vyfasoval Machačný žlutou kartu, Hovorka za druhý červenou. Jeho skluz byl nejen brutální, ale také těsně před šestnáctkou při soupeřově velké šanci.
Všejany tak zápasu už zcela dominovaly, nedaly však další góly. Radek Šáfr ve velké šanci selhal.

Bouška dal druhý gól

Během přestávky přijel obvyklý člen základní sestavy hostí, Patrik Novák, který po hodině hry střídal Radka Šáfra. Do té doby sice domácí chvíli předváděli lepší výkon než v první půli, nicméně znovu inkasovali. Obránce pouštěl dlouhý nákop brankáři, balón však na půli cesty mezi nimi téměř zastavil a Bouška se k němu díky skvělému sprintu dostal v rohu vápna jako první. Nechal brankáře za zády a zakončil podél obránce stojícího na brankové čáře. Bouška si vypracoval velkou šanci ještě v devadesáté minutě, ale hattrick nedokonal.
Zápas byl zcela jednoznačný, Všejany Kostelku přehrály na všech frontách. Za domácí se v první půli dobře prezentoval jen záložník Michal Pavlík, jehož za dobré kličky a držení míče chválil i soupeřův trenér. Po Pavlíkově střídání působil jako největší domácí lídr stoper a kapitán Bláha.



Ohlasy k zápasu



Sokol Všejany
Jan Truksa: V Kostelní Lhotě se nám minulá leta nedařilo, tuto sezónu však hrajeme oproti Kostelce o dost lépe a potvrdili jsme to. Samozřejmě nám pomohla i početní výhoda, jíž jsme disponovali po většinu utkání, nicméně soupeř působil lépe po přestávce než před ní. Nešlo o žádné rychlé utkání, spíše o poctivou kombinační hru.



Sestavy


SK Kostelní Lhota
M. Drobný [-] - J. Čábelka [-] , M. Machačný [-] , M. Sládek [-] , M. Kvíz [-] - D. Hovorka [-] , J. Beneš [-] - M. Břichnáč [-] (51. V. Fink [-] ) , M. Pavlík [-] (46. M. Mácha [-] ) - M. Bláha [-] , M. Šendera [-]

Sokol Všejany
L. Miech [-] - R. Šáfr [-] (61. P. Novák [-] ) , D. Říha [-] , M. Mádle [-] , T. Šáfr [-] , M. Hanuš [-] , P. Bouška [-] , J. Říha [-] , J. Náhlovský [-] , M. Sutter [-] , M. Kubín [-]

ŽK: 26. M. Machačný . ČK: 26. D. Hovorka .
Hráči zápasu: P. Bouška .
Počet diváků: 95. Rozhodčí: Karlík Milan - ZÁHORA Jan (N), ŠÁFR František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.